Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Antwerpen
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Good vibes”
Beoordeling van Aloha

Aloha
Geclassificeerd als nr. 971 van 1.890 Restaurants in Antwerpen
Prijsklasse: 11 US$ - 55 US$
Gegevens restaurant
9 juli 2019 beoordeeld

De combinatie van lekker eten, hippe sfeer en vriendelijke bediening maakt dit een top adresje! Ideaal voor een cocktail en/of poké bowl.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank CharlineFrateur
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (9)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 9 beoordelingen

1 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn hier twee keer komen eten. De eerste keer hadden we met 5 man nog honger erna. Niettegenstaande de Boels erg mooi gedecoreerd zijn, zijn ze wel heeeel karig met hun ingrediënten. Een beetje meer zou fijn zijn. Ook was de versgeperste sinaasappelsap helemaal niet vers, maar smaakte beetje zurig en oud, dus dit was wel spijtig. Nog iets waar ze aan kunnen werken is hun menu en mails/reservaties vol met irritante schrijffouten tegen het Engels en Nederlands. (Shine ipv wine haha).

Datum van bezoek: september 2018
1  Bedank Ulrike M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 augustus 2018 beoordeeld

Je zou het niet verwachten met die superjonge meisjes met hun schelpjes, maar zij gaan lief professioneel en correct te werk.
Zelfs beter dan veel andere zaken in het Antwerpse met meer oudere ervaren bediening, die soms tegen hun zin lijken te werken.

Keuze van het eten is beperkt door bowls varianten met noodle rijst, maar wel hartig, smakelijk en gezond (geen vettige troep).

Tip: Wel best op voorhand reserveren voor een goed plaatsje.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Kristiaan J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Klein restaurantje met gezonde thais?voeding. Gelegen ad rijnkaai bij de bocadero. Je eet uit kommetjes waarvan je een aantal basis groente/fruit/noten en sushirijst of noodlesoep krijgt daar kun jezelf je eiwitten bij doen. Verse zalm, tonijn etc. Heerlijk gegeten. Alleen de fles rose was in vergelijking absurd duur. 23€. Verder een aanrader. Uitzicht over de schelde.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank lindahR6048KO
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekkere bowls. Vriendelijke en spontane bediening. Mooi terras met uitzicht over de Schelde en de haven. Niet duur.Ideale combinatie voor een gezellige avond.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank EvelienVersch
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Aloha bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 

In Aloha geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding