PV90
Knokke-Heist, België

Voltreffer! 💯

5,0 van 5 bollen21 sep 2020 beoordeeldvia mobiele applicatie
Superlatieven ontbreken om het comfort, de luxe en gezelligheid te omschrijven van dit unieke hotel. Proficiat aan familie Dembélé en alle medewerkers! Dank voor de oprechte gastvrijheid. We komen sowieso terug!

100%
+++

“You can check out any time you like, but you can never leave!” 🤍
Datum van verblijf: september 2020
Bar lounge
3.2 km van Gulde Schoen Suitehotel Antwerp
Meer hotels in Antwerpen bekijken
Beoordeeld op 28 augustus 2019 via mobiele applicatie

Op de terugweg vanuit Frankrijk nog even wentelen in een luxe en gastvrije omgeving. Heerlijke grote suites, met alle geneugten die je verwacht. De 3 kids hadden een eigen suite, dus die hadden ook de ruimte. Helaas is het restaurant tijdelijk gesloten, het ontbijt daarentegen was zeer rijkelijk in volume. Onze middelste was jarig en kreeg zelfs een taartje met een kaarsje.

Datum van verblijf: augustus 2019
AssitaD3, Eigenaar van Gulde Schoen Suitehotel Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 september 2019

Beste Boudewijnb794,

We willen u van harte bedanken voor de mooie review die u geschreven hebt, en het feit dat het familiale mooi kan samengaan met de luxe die het hotel uitstraalt.

Hopelijk mogen we u en de familie snel terug verwelkomen in de nabije toekomst!

Gulde Schoen Team

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2019

Over de kamers, locatie etc alleen maar lof. Echt heel prachtig, ruim, van alle comfort en luxe voorzien, absoluut top! Dat mag ook wel voor het prijsniveau. (wij betaalden ruim 435 eu voor 1 nachtje) Als het gaat om service & hospitality vind ik het dan helaas tegenvallen. Hotels op dit niveau zouden geen nee mogen "verkopen" aan hun gasten.. Ik vind de mensen die hier werken dus wel wat meer gastvrij mogen zijn. Ook vind ik dat een ontbijt gewoon inbegrepen zou moeten zijn. En dan niet 27 eu pp moet kosten.. Jammer, want het is wel (in potentie) een pareltje.

Datum van verblijf: juni 2019

Beste Babetdegraaf,

Ontzettend bedankt voor de positieve review en constructieve feedback na uw verblijf bij ons. We vinden het spijtig dat u niet helemaal opgetogen was van de level of hospitality, en blijven dat onze grootste prioriteit vinden, dus daar gaan we nog meer de nadruk op leggen. Ook de feedback over de prijs van het ontbijt gaan we intern verder bespreken.

Toch hopen we dat we u binnenkort opnieuw mogen verwelkomen bij ons!

Gulde Schoen Team

Beoordeeld op 15 februari 2019 via mobiele applicatie

Wat een luxe... super ontvangst , prachtige suites, overheerlijke cocktails, luxe ontbijt in de prachtige suite,
pure klasse en verwennerij in hartje Antwerpen, een echte aanrader!
Bedankt Gulde schoen team, we hebben er ontzettend veel van genoten.

Datum van verblijf: februari 2019
AssitaD3, Eigenaar van Gulde Schoen Suitehotel Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 februari 2019

Beste Vlammeke123,

Ontzettend bedankt voor deze geweldige review! Wij genieten als we zien dat u genoten hebt!

Hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen in het hotel,

Beoordeeld op 23 december 2018 via mobiele applicatie

Geweldig hotel, zo warm en chique ingericht, zeldzaam mooie suites, top bediening, super locatie, zeer beperkt aantal kamers, gezellige en mooie bar, ook een heerlijk restaurant. Absolute aanrader voor een weekendje weg!

Datum van verblijf: december 2018
AssitaD3, Eigenaar van Gulde Schoen Suitehotel Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 januari 2019

Beste Eefbla,

Van harte bedankt voor deze prachtige review, het doet ons ontzettend veel plezier dat u ervan genoten heeft.

Hopelijk mogen we u snel opnieuw verwelkomen in het hotel!

Met warme groeten,

Beoordeeld op 16 december 2018 via mobiele applicatie

Wat een geweldig hotel. Prachtige suites, gezellige bar, heel mooi restaurant, ontzettend aardig en attent personeel. Prachtige kerstsfeer en bar en ontbijt uitstekend verzorgd. Niveau van onze suite nr 5 was echt extreem goed!

Enige minpuntje vonden wij de wat minder gastvrije ontvangst bij het ontbijt, waarbij de sfeervolle tafels niet gebruikt mochten worden, verder alleen maar superlatieven.

Datum van verblijf: december 2018
AssitaD3, Eigenaar van Gulde Schoen Suitehotel Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 december 2018

Beste KE30LFM,

Van harte bedankt voor uw ontzettend aangename review, we hebben dit doorgegeven aan ons team, en gaan ons uiterste best doen onszelf te blijven verbeteren.

Hopelijk mogen we u snel opnieuw verwelkomen bij ons.

Prettige eindejaarsfeesten!