Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“zeer gastvrij”
Beoordeling van De Pottekijker

De Pottekijker
Geclassificeerd als nr. 32 van 1.729 Restaurants in Antwerpen
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Barbecue, Belgisch, Frans, Steakhouse
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
13 november 2017 beoordeeld

We hadden niet gereserveerd . En dan zo n tafel zoeken valt niet mee . Maar bij de Pottekijker werd gewoon een gereserveerde tafel voor 5 leeg gemaakt voor ons 2 tjes . En dus lekker gegeten . Heel lekker en eigenlijk teveel . En met ruim tijd om plaats te maken voor de gereserveerde 5 mensen. En vriendelijke bediening . Geen gestress

Datum van bezoek: november 2017
Bedank 922kb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (586)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

58 - 62 van 586 beoordelingen

12 november 2017 beoordeeld

Lekker, gezellige, vriendelijke bediening... vooral voor mensen die van vlees houden, vooral de mix gril is een topper en je zal niet met honger naar buiten gaan. Maar ook de vis was dik in orde. Het restaurant is wat klein en de tafels staan wat dicht op elkaar, maar dit maakt het ook gezellig. We hebben een leuke avond gehad en zijn zeker nog eens van plan om nog een terug te komen.

Datum van bezoek: november 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank langepat
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 november 2017 beoordeeld

Enorm gezellig restaurantje in het hart van Antwerpen. De steak met pepersaus is een echte aanrader, hemels! Ook zeer goede prijs-kwaliteit.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank kristinecorluy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier zeer lekker gegeten voor een zeer correcte prijs. Restaurant is niet zo heel groot, dus reserveren is de boodschap, ook in de week.
Wij zaten boven met 4 aan de enige ronde tafel.
De porties zijn meer dan voldoende, voorgerecht is niet echt nodig. Ook zeer lekkere frietjes. Wij hebben met zijn allen vlees gegeten, steak, entrecôte, lamsoren de mixer grill, alles top!

Datum van bezoek: november 2017
Bedank Nicky D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Via tripadvisor dit leuke restaurant gevonden, voor een vriendinnenweekend in Antwerpen. Wat een leuk, klein restaurant met heerlijk eten! Grote porties, houd hier rekening mee als je niet zo'n grote eter bent. De kip was heerlijk mals en de tournedos ook perfect! Al met al een echte aanrader.

Datum van bezoek: oktober 2017
1  Bedank simone1701
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Pottekijker bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
 

In De Pottekijker geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding