Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 120
HamptonUS$ 121
TripadvisorUS$ 120
Algotels
Expedia.comUS$ 120
PricelineUS$ 120
Trip.comUS$ 126
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (578)
Beoordelingen filteren
578 resultaten
Waardering van reizigers
325
185
40
16
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
325
185
40
16
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 578 beoordelingen
Beoordeeld op 31 mei 2023

Wat een fantastisch hotel en het personeel is nog fantastischer!
Het inchecken verliep snel en soepel met een heel vriendelijke medewerker. De kamer met alles erop en eraan was tiptop in orde! Het ontbijt is smaakvol en zeer uitgebreid voor een ieder wat wils.
Toen we erachter kwamen dat de temperatuur in de kamer via de receptie geregeld kon worden, hebben we dat gedaan, want wij vonden het iets te warm op dat moment.
Al met al een voortreffelijke ervaring die mijn kind en ik hadden.
De locatie is ook aantrekkelijk want centraal gelegen naast het station en op loopafstand van de ZOO Antwerpen.
Als we weer naar Antwerpen komen, proberen we dit hotel weer te boeken.

Datum van verblijf: april 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Malika J
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Linda Hundersmarck, General Manager van Hampton by Hilton Antwerp Central Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juni 2023

Beste gast,

Hartelijk dank voor uw feedback. Ik ben verheugd om uw algemeen goede scores te zien die aangeven dat u tevreden was en dat u genoten heeft van uw verblijf.

Nogmaals bedankt voor uw mooie score en we hopen dat we in de toekomst u vaker terug van harte mogen verwelkomen.

Namens ons gehele team wens ik u een mooie dag toe.

Hartelijke groeten,

Dhr. Lesley Middleton
Front Office Supervisor
Hampton by Hilton Antwerp Central Station

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 april 2023

Zeer mooi en aangename kamer. We hadden een familiekamer en deze was zeer ruim. Ook zeer comfortabele bedden. Propere en goede badkamer. Lekker ontbeten, goede ligging. Hier komen we zeker nog eens terug.

Datum van verblijf: april 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank JilC87
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Linda Hundersmarck, General Manager van Hampton by Hilton Antwerp Central Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 april 2023

Beste gast,

Hartelijk dank voor uw feedback. Ik ben verheugd om uw algemeen goede scores te zien die aangeven dat u tevreden was en dat u genoten heeft van uw verblijf.

Aarzel niet om ons uw suggesties te laten weten over hoe we uw volgende verblijf nog comfortabeler en aangenamer kunnen maken.

Nogmaals bedankt voor uw mooie score en we hopen dat we in de toekomst u vaker terug van harte mogen verwelkomen.
.
Namens ons gehele team wens ik u een mooie dag toe.

Hartelijke groeten,

Lesley Middleton
Front Office Supervisor
Hampton by Hilton Antwerp Central Station

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 april 2023

Weekend van 16 april met mijn kinderen in het Hampton Hotel geweest.Prijs-Kwaliteit prima!Service en faciliteiten prima in orde.Heerlijk gesport in de fitnessruimte.Kamers ruim en schoon.
Dank jullie wel,we komen zeker terug.
Raymond Talhout

Kamertip: nvt
Datum van verblijf: april 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Raymond T
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Linda Hundersmarck, General Manager van Hampton by Hilton Antwerp Central Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 april 2023

Beste Raymond,

Vriendelijk bedankt voor uw review en uw verblijf in ons hotel met uw gezin!

We zijn blij om te lezen dat het hotel en de fitness u goed is bevallen.

We hopen jullie graag in de toekomst terug te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groeten,

Lesley Middleton
Front Office Supervisor
Hampton by Hilton Antwerp Central Station

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 april 2023 via mobiele applicatie

Wij hadden van het Hilton iets meer verwacht. We hadden een kamer opde 4e verdieping (425) welke qua grootte prima was. Echter was het ... saai en erg basic. Het raam kon niet open voor wat frisse lucht, het uitzicht was... er niet. Wij vonden t bed te hard; maar dat is persoonlijk. Kamer was overigens schoon. Badkamer prima qua handdoeken en doucheproducten maar qua water een slappe straal die van warm naar koud ging en vice versa. Het ontbijt was erg druk. Het aanbod was niet bijzonder te noemen maar genoeg. Helaas was de koffiemachine kapot en kregen we oploskoffie uit thermoskannen. Als er een briefje op de machine was gehangen dat er nog een machine stond (op een andere plaats) hadden we niets hoeven laten staan. Al met al vinden wij dit hotel re duur voor wat je krijgt.

Datum van verblijf: april 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank edenjet
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Linda Hundersmarck, General Manager van Hampton by Hilton Antwerp Central Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 april 2023

Beste gast,

Dank u wel voor uw verblijf bij ons en ook uw feedback.

In verband met het raam is dit een bewust keuze voor het volledig hotel omdat het hotel direct naast het station gelegen is, om veel lawaai van de treinen en slechte lucht van het station te voorkomen. Vandaar een centrale lucht ventillatie systeem voor alle kamers en geen ramen die open kunnen. Tevens is het vanwege de veiligheid in Belgie ook niet meer toegestaan. Toch begrijp ik dat dit vervelend kan zijn en hiervoor mijn excuses. Uw feedback hier omtrent wordt in acht genomen en we kunnen in de toekomst kijken of er een andere mogelijkheid is.

Onze excuses voor het ongemak aan het ontbijt en wij nemen uw feedback zeer ten harte. Helaas kan ik in uw beoordeling niet zien wanneer u bij ons geweest bent, maar het klopt dat een paar weken terug wij een probleem hadden dat beide koffiemachines waren uitgevallen en de technieker van dit bedrijf niet gelijk kon verhelpen. Het spijt ons zeer dat u dit heeft mee moeten ervaren, maar we kunnen u verzekeren dat dit niet van onze gewoonte is. Wij tonen u dit graag bij een volgend bezoek aan Antwerpen.

Namens ons gehele team, wens ik een fijne dag toe.

Met vriendelijke groet,

Lesley Middleton
Front Office Supervisor
Hampton by Hilton Antwerp Central Station

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 maart 2023 via mobiele applicatie

Zeer goed, mooi en nieuw hotel. Kamers ruim, mooi ingericht, goed bed en hoofdkussen. Ontbijt uitgebreid en top. Vriendelijke ontvangst. Locatie perfect. Ik zou hier weer verblijven bij een volgend bezoek aan Antwerpen en zou het iedereen aanbevelen.

Datum van verblijf: maart 2023
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank TimeOut_10
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Linda Hundersmarck, General Manager van Hampton by Hilton Antwerp Central Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 maart 2023

Beste gast,

Vriendelijk bedankt voor uw review en uw verblijf in ons hotel! We zijn blij om te lezen dat de kamer en de lontvangst u goed is bevallen.

We hopen u in de toekomst terug te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groeten,

Dhr. Lesley Middleton
Front Office Supervisor
Hampton by Hilton Antwerp Central Station

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken