Heel fijne manier om Antwerpen anders te verkennen, vlotte gidsen, je krijgt er allerlei weetjes gratis bij. Zeker een aanrader!
Onder een stralende zon hebben we genoten van een tour door Antwerpen met 2 verschillende tuktuks. Tijdens de rit een vlotte uitleg gekregen, korte stops, vertraagd aan de interessante plaatsjes. Leuk om in ‘overdekte’ open lucht het Stad beter te leren kennen. Nieuwe Insight zelfs voor n échte Antwerpse in de groep! Aanrader
Ik maakte met mijn 2 dochters een tour door Antwerpen met de Tuk Tuk van Inge.
Ook al waren we al enkele malen in Antwerpen geweest vandaag ontdekten we nog veel meer mooie plaatsjes en leerden we veel bij. Inge is een enthousiaste vertelster.
Zelfs als Antwerpenaar weten Inge en haar co-driver je te verrassen met interessante weetjes en mooie plekjes in onze stad. En dit allemaal in een heel leuke, relaxe en professionele sfeer. We hebben er van genoten. Bedankt Inge, dit doen we nog eens over.
Dit is een geweldige manier om de stad te verkennen, vooral door de kundigheid en vriendelijkheid van de gids die de mooie plaatsjes nog weet op te fleuren met verschillende leuke weetjes. Heel aangename manier om de stad te tonen aan bezoekers, zeker voor herhaling vatbaar.
Erg leuke tour gedaan met Inge.
Mooie manier om de stad te leren kennen. Kan het iedereen aanraden.
Ook de kinderen vonden het zeer geslaagd.