Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 22:00
Opslaan
TukTuk Toer door historisch Antwerpen 2,5h
12

Boek van tevoren
vanaf
US$ 184,79
per volwassene
Beschikbaarheid controlerenVolledige productbeschrijving bekijken
  
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.
Manieren om Antwerp Tuktuk te ontdekken
vanaf US$ 184,79
Meer info
vanaf US$ 121,36
Meer info
Beoordelingen (77)
Beoordelingen filteren
77 resultaten
Waardering van reizigers
74
2
1
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
74
2
1
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 77 beoordelingen
Beoordeeld op 25 september 2020 via mobiele applicatie

Onder een stralende zon hebben we genoten van een tour door Antwerpen met 2 verschillende tuktuks. Tijdens de rit een vlotte uitleg gekregen, korte stops, vertraagd aan de interessante plaatsjes. Leuk om in ‘overdekte’ open lucht het Stad beter te leren kennen. Nieuwe Insight zelfs voor n échte Antwerpse in de groep! Aanrader

Datum van activiteit: september 2020
1  Bedank MannetstatterN
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 juli 2020

Ik maakte met mijn 2 dochters een tour door Antwerpen met de Tuk Tuk van Inge.
Ook al waren we al enkele malen in Antwerpen geweest vandaag ontdekten we nog veel meer mooie plaatsjes en leerden we veel bij. Inge is een enthousiaste vertelster.

Datum van activiteit: juli 2020
Bedank Jupiler33
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 oktober 2019

Zelfs als Antwerpenaar weten Inge en haar co-driver je te verrassen met interessante weetjes en mooie plekjes in onze stad. En dit allemaal in een heel leuke, relaxe en professionele sfeer. We hebben er van genoten. Bedankt Inge, dit doen we nog eens over.

Datum van activiteit: oktober 2019
Bedank Ralf-Antw
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 september 2019

Dit is een geweldige manier om de stad te verkennen, vooral door de kundigheid en vriendelijkheid van de gids die de mooie plaatsjes nog weet op te fleuren met verschillende leuke weetjes. Heel aangename manier om de stad te tonen aan bezoekers, zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van activiteit: september 2019
1  Bedank martineindis
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 augustus 2019 via mobiele applicatie

Erg leuke tour gedaan met Inge.
Mooie manier om de stad te leren kennen. Kan het iedereen aanraden.
Ook de kinderen vonden het zeer geslaagd.

1  Bedank henrietteh777
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken