Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 22:00
Opslaan
  
Manieren om Antwerp Tuktuk te ontdekken
vanaf US$ 92,76
Meer info
vanaf US$ 87,17
Meer info
Beoordelingen (76)
Beoordelingen filteren
76 resultaten
Waardering van reizigers
73
2
1
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
73
2
1
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
32 - 37 van 76 beoordelingen
Beoordeeld op 30 april 2018 via mobiele applicatie

Fantastisch om te doen. Super gids. je komt op plekken waar je anders nooit komt. De gids lecht je alles verstaanbaar uit.

Datum van activiteit: april 2018
1  Bedank lucasmorissens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwerp-tuktuk, General Manager van Antwerp Tuktuk, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 mei 2018

Danku!! Het was een plezier om met jullie deze rondleiding te doen!
Inge

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 april 2018 via mobiele applicatie

Een echte aanrader! Cadeau voor mijn verjaardag. Een super goede gids die zich volledig aanpast aan het gezelschap. Je kan een heel groot deel van de stad zien. De gids brengt je naar verborgen plaatsen in de stad. De uitleg van de gids verveelt geen minuut. Echt Top!

Datum van activiteit: april 2018
1  Bedank GrietV141
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 november 2017 via mobiele applicatie

Top ervaring. Leuke weetjes, mooie plekken bezocht en een zeer aangename begeleiding van Inge onze gids.

Datum van activiteit: november 2017
Bedank KoenB406
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 november 2017 via mobiele applicatie

Met Antwerp Tuktuk's hebben we eerst op vrijdagavond te voet een leuke kroegentocht gedaan in Antwerpen en op zaterdagochtend een ontzettend leuke en leerzame rondrit gehad door een deel van Antwerpen. De rit met de tuktuk's is een ervaring op zich maar ook de enthousiaste begeleiding van Inge is top. Een echte aanrader!

Datum van activiteit: november 2017
Bedank sjoerdl893
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 november 2017 via mobiele applicatie

Fijne rondtrip door historisch Antwerpen. Inge was een topgids! Onderweg geregelde stops met goede uitleg en weetjes. Een aanrader!!

Datum van activiteit: november 2017
Bedank EnB25
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken