Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 22:00
Opslaan
TukTuk Toer door historisch Antwerpen 2,5h
12

Boek van tevoren
vanaf
US$ 184,79
per volwassene
Beschikbaarheid controlerenVolledige productbeschrijving bekijken
  
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.
Manieren om Antwerp Tuktuk te ontdekken
vanaf US$ 184,79
Meer info
vanaf US$ 121,36
Meer info
Beoordelingen (77)
Beoordelingen filteren
77 resultaten
Waardering van reizigers
74
2
1
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
74
2
1
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
51 - 56 van 77 beoordelingen
Beoordeeld op 7 augustus 2017

Fijne rondleiding door Antwerpen met leuke weetjes over de geschiedenis van de stad, ook voor Antwerpenaars zelf zeker een aanrader.

Datum van activiteit: augustus 2017
1  Bedank MDBruyne
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 augustus 2017 via mobiele applicatie

Superinteressant, boeiend verteld, ook als Antwerpenaar leer je nog nieuwe weetjes van de stad. Echt de moeite

Datum van activiteit: augustus 2017
Bedank annouck1
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 augustus 2017

De tour was erg leuk en interessant, en een super tour-gids! Een aanrader, zowel voor een Antwerpenaar zelf, als voor een toerist!

Datum van activiteit: augustus 2017
Bedank Charlotte D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 augustus 2017 via mobiele applicatie

We zagen deze tuktuk op 't Eilandje rijden en vroegen ons of we daarmee naar het Nieuwe Havenhuis zouden kunnen. Na overleg konden we meerijden met haar. Tijdens de rit kregen we nog allerlei geschiedkundige info over de buurt mee.
Voor ons volgend bezoek aan Antwerpen zullen we zeker een van haar historische rondritten boeken!

Datum van activiteit: augustus 2017
1  Bedank 695dianae
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 juli 2017 via mobiele applicatie

We boekten een 2u trip in Antwerpen voor de verjaardag van ons mama. We genoten van de gegidste tour met Inge. We kregen de klassiekers te zien maar hoorden ook leuke weetjes van de stad. Fantastisch!!

We zouden dit zo opnieuw ...

Datum van activiteit: juli 2017
1  Bedank Mmaes
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken