Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top top top!”
Beoordeling van Barbarella

Barbarella
Geclassificeerd als nr. 131 van 1.733 Restaurants in Antwerpen
Gegevens restaurant
2 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker eten, gezellige sfeer en vriendelijk personeel!
We hadden geen reservatie en konden hier terrecht aan de bar. Deze was erg gezellig en ruim van plaats. Je kan hier enkel pizza eten en dit was voor ons prima. Lekkere wijn en cocktails.

Datum van bezoek: december 2017
Bedank liesbethJ50
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (44)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

11 - 15 van 44 beoordelingen

29 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wie in het centrum van Antwerpen eens iets anders op zijn pizza wil: nieuw en leuk adres. Vriendelijke bediening krijg je er zo bij.

Datum van bezoek: november 2017
Bedank Jan S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 november 2017 beoordeeld

Heerlijke echte pure pizza. Simpel goed restaurant. Vriendelijke bediening. Lekkere huiswijn. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: november 2017
Bedank PatriciaZ729
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 november 2017 beoordeeld

Barbarella is een prachtige zaak waar je de beste pizza's van 't stad kan gaan eten! Er is veel aandacht besteed bij de keuze van de wijnen. Bovendien liggen de prijzen enorm laag. De bediening is zeer vriendelijk.

Datum van bezoek: november 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank olja491
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Nieuw leuk adresje in Antwerpen voor alle liefhebbers van kwaliteitsvol Italiaans eten! Pizza Porchetta is een echte aanrader.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank KatrienN27
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Barbarella bekeken, bekeken ook

 

In Barbarella geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding