US$Ā 222
Expedia.comUS$Ā 192
Hotels.comUS$Ā 192
Lol.travel
Beoordeeld op 17 september 2023

Fantastische, ruime kamer met een heerlijk bed. De badkamer is enorm groot met een heerlijk bad en douche. Vriendelijk en kundig personeel. Een fijne plek om in de avond een drankje te drinken in de bar. Wij komen zeker weer terug.

Datum van verblijf: september 2023
Team FRANQ, Gastenservice/Front Office van Hotel FRANQ, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 september 2023

Beste bezoeker,

Wat fijn om deze mooie review over uw verblijf te FRANQ te mogen beantwoorden. Het doet ons team enorm deugd te lezen dat u heeft genoten van onze service en van de faciliteiten teFRANQ. We kijken er alvast naar uit u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen te Antwerpen.

Beoordeeld op 25 augustus 2023 via mobiele applicatie

Boutique hotel in een rustige straat. Mooi binnen tuin met een historische pand als achtergrond. Heel attend en vriendelijk personeel. Vers en lekker ontbijt. De bar en restaurant ruimte zijn rustig en stijlvol. Het was wel iets te warm in onze kamer.

Datum van verblijf: augustus 2023
Team FRANQ, Gastenservice/Front Office van Hotel FRANQ, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 augustus 2023

Beste Frederic,

In naam van Team FRANQ bedank ik u graag voor de tijd die u nam om deze mooie review achter te laten over uw verblijf. Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van de setting en sfeer te FRANQ. Onze gasten met een goed gevoel naar huis laten gaan is onze topprioriteit en het doet ons veel deugd te lezen dat u heeft genoten van onze service.

Ik geef uw bemerkingen betreffende de kamertemperatuur door aan het interne management ter opvolging, bedankt voor de melding.

We hopen u in de nabije toekomst weer te mogen verwelkomen voor een nieuw fijn verblijf te Antwerpen.

Beoordeeld op 12 augustus 2023

Heerlijk hotel op zeer centrale locatie. Mooi design met veel oog voor detail, zowel in de ontvangsthal en het restaurant als in de kamers. Prachtige badkamer (een bad met uitzicht!), heerlijk bed, zachte badjassen en zelfs een fijne sleep playlist. Bijzonder vriendelijk personeel. De keuze bij het ontbijtbuffet had iets ruimer gemogen, maar de kwaliteit was zeer goed. We komen hier zeker terug!

Kamertip: Het is de moeite waard om een suite te boeken, met extra ruimte en een heerlijke badkamer. Aan de voorzijde kan het iets lawaaiiger zijn

Beste Malika,

Wat fijn om deze review te lezen over uw verblijf te FRANQ, wat leuk dat u alle kleine details heeft opgemerkt tijdens uw bezoek. Team FRANQ wil alle gasten met een positief gevoel naar huis sturen en het doet ons deugd te lezen dat u heeft genoten van onze service.

Ik geef uw bemerkingen betreffende het ontbijt door aan het interne management ter verdere opvolging.
We kijken er naar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen te FRANQ, alvast tot snel!

Beoordeeld op 7 augustus 2023

Een heerlijke belevenis, prima bediening en fantastische gerechten in een mooi kader. Absolute aanrader. Wij gingen voor het degustatiemenu van de chef, en dat was van zeer hoge kwaliteit. Top gerechten, creatief en fantastisch gepresenteerd.

Beste,

In naam van Team FRANQ bedank ik u graag voor deze positieve review achter te laten over uw bezoek.
Ik geef uw complimenten betreffende het diner graag door aan het team en aan chef Tim Meuleneire.

We hopen u in de nabije toekomst weer te mogen verwelkomen voor een culinair bezoek te FRANQ.

Beoordeeld op 7 augustus 2023 via mobiele applicatie

Locatie en pand prachtig. Had vanwege het behoorlijke prijsniveau hoge verwachtingen. Ontvangst prima door zeer enthousiaste en vriendelijke heer, daar hield het persoonlijke op. Geen aandacht voor gast bij het ontbijt en de check-out en dat maakt nu juist het verschil. Standaard kamer netjes maar klein. Al met al meer van verwacht.

Beste bezoeker,

In naam van Team FRANQ bedank ik u graag voor het achterlaten van deze review. Onze gasten met een fijne ervaring zien vertrekken is onze absolute topprioriteit, wat jammer om te lezen dat deze niet volledig werd volbracht.

We nemen uw opmerkingen mee naar de toekomst toe, ik heb ze alvast doorgespeeld naar het interne management ter verdere opvolging. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen om onze verbeteringen aan te kunnen tonen.