Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 241
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 02/06/22
Priceline
US$ 241
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 02/06/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Trip.com
US$ 221
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 05/06/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.comUS$ 232
Hotels.comUS$ 232
TravelocityUS$ 232
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (201)
Beoordelingen filteren
201 resultaten
Waardering van reizigers
136
40
15
7
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
136
40
15
7
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
28 - 33 van 201 beoordelingen
Beoordeeld op 13 januari 2022

Geweldig met zeer centrale ligging! Super bedden, prachtige bar en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Echt een aanrader in Antwerpen. Tsja verder niet veel te melden, 200 tekens voor een review is eigenlijk best (te) veel.

Datum van verblijf: januari 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank abosma982395
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Team Relais en Chateaux FranQ, Gastenservice/Front Office van Hotel FRANQ, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 januari 2022

Beste Abosma,

Bedankt voor deze leuke review!
Wij zullen uw mooie woorden zeker delen met het team en hopen u gauw weer eens mogen te verwelkomen bij FranQ.

Met een vriendelijke groet,

Team FranQ

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 januari 2022

Het hotel heeft een ideale locatie en de hotelkamer is perfect voor een nachtje Antwerpen. Helaas was de service in de bar niet heel vriendelijk. De service tijdens het ontbijt viel helaas ook tegen. Wij kregen totaal geen toelichting of uitleg over het ontbijt. Het is dat wij een andere gast naar de tafel met het gedeeltelijke ontbijt buffet zagen lopen anders hadden wij deze totaal gemist.

Datum van verblijf: januari 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Meelopreis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Team Relais en Chateaux FranQ, Gastenservice/Front Office van Hotel FRANQ, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 januari 2022

Beste Meel,

Allereerst bedankt om de tijd te nemen om uw feedback met ons te delen.
Dit stellen wij zeer op prijs en alleen op deze manier kunnen wij bij FranQ ons verbeteren en deze feedback zullen wij zeker meenemen als een leermoment.
Dat neemt niet weg dat wij hopen u nogmaals bij FranQ te mogen ontvangen en u de service te bieden die u van ons gewend mag zijn.

Met een vriendelijke groet,

Team FranQ

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 januari 2022

Heerlijk hotel met zeer vriendelijk personeel en geweldig restaurant op een topplek in Antwerpen. Genoten van het ontbijt zowel via roomservice als in het restaurant. Auto geparkeerd in de eigen parkeergarage. Aanrader!

Datum van verblijf: december 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Elinestephan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Team Relais en Chateaux FranQ, Gastenservice/Front Office van Hotel FRANQ, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 januari 2022

Beste Eline en Stephan,

Bedankt voor de lieve woorden en we stellen uw feedback zeer op prijs!
Leuk om te lezen dat jullie een fijn verblijf hebben gehad, daar doen we het voor.
Komen jullie gauw nog een keer langs?

Met vriendelijke groet,

Team FranQ


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2021

Zeer gastvrije ontvangst en meer dan fijn hotel in het centrum van Antwerpen. Een verborgen parel waar je meteen thuis bent. De kamer was prachtig met heerlijke bedden en een ruime badkamer. Sfeervol ingericht.

Datum van verblijf: december 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank M4711COnicole
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 december 2021

Wij hebben onlangs een zeer fijn verblijf gehad bij hotel Franq. Bij aankomst kregen we een glaasje champagne om te wachten op de check-in. Eenmaal ingecheckt kregen we te horen dat we gratis een kamer upgrade kregen vanwege onderhoud aan de lift. Hierdoor werden wij geplaatst in een zeer luxe, grote en mooie kamer. Dit was echt een zeer aangename verrassing! Verder is het hotel heerlijk centraal gelegen en ademt het sfeer, luxe en rust. Echt een aanrader!

Datum van verblijf: december 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank ninog971
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken