Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 122
HotelIndigo.comUS$ 122
Expedia.comUS$ 122
Hotels.comUS$ 122
PricelineUS$ 122
StayForLongUS$ 131
TripadvisorUS$ 122
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (427)
Beoordelingen filteren
427 resultaten
Waardering van reizigers
232
155
19
11
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
232
155
19
11
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 427 beoordelingen
Beoordeeld op 11 november 2022 via mobiele applicatie

Wat een heerlijk hotel. Ontzettend vriendelijk personeel, gezellige en mooie kamers (niet zo standaard ingericht als in veel hotels) en een heerlijk ontbijt. Vanaf het hotel ben je overal in Antwerpen zo! Ik kom hier zeker terug bij een volgend bezoek aan Antwerpen.

Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Ingeborg P
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Willem Haegemans, General Manager van Hotel Indigo Antwerp - City Centre, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 november 2022

Beste Ingeborg P,
Bedankt voor deze mooie review en mooie score! We worden zeer graag een 'heerlijk hotel' genoemd :). Wat is het fijn om te horen dat u van uw verblijf heeft genoten.
We kunnen niet wachten tot u terug in Antwerpen bent!
Met gastvrije groeten, Lindsey Van Laere - General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 maart 2022

De kamer ziet er keurig uit. Echt handig omgegaan met de beschikbare ruimte. Met zelfs een lekker zitje. Wel was de kamer heel erg warm. Ik gok een graad of 20 Celsius. Wat prima is als je moet werken maar niet om te slapen. Op ons verzoek is er iets veranderd aan de airco/verwarming maar dit hielp niet merkbaar.
De douche is goed en ziet er ook weer keurig uit. Zeker als je kijkt naar de waterdruk uit de kraan is de douche straal echt heel prima.
Ontbijt was lekker. Niet over de top maar keuze genoeg.
Een heerlijk plekje als je dicht bij alle drukte van Antwerpen wil slapen.

Datum van verblijf: maart 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 591fleurh
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Hotel Indigo Antwerp - City Centre, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 maart 2022

Beste gast,
Dank u voor uw feedback.

We hopen dat u genoten heeft van uw verblijf en vinden het fijn dat het ontbijt u gesmaakt heeft en dat onze ligging een pluspunt was.

Bij een te warme kamer mag u altijd meteen onze medewerkers verwittigen zodat we kunnen zorgen voor een passende oplossing. We zijn wel blij dat de decoratie en het comfort van de kamers in de smaak gevallen zijn!


Vriendelijke groet en graag tot ziens voor een betere ervaring,


Lindsey
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 januari 2022

Het hotel is leuk ingericht maar daar is alles ook mee gezegd. Bij binnenkomst was de receptioniste niet erg vriendelijk, hij zei weinig en was bijna aan het zuchten omdat ik geen creditcard had. Toen wij naar onze kamer gingen bleken wij een kamer te hebben waar mensen in zaten, gelukkig waren zij aangekleed. Toen wij beneden kwamen om dit te vermelden bleef de receptioniste erg chagrijnig, geen excuus aangeboden maar klagen over het systeem. Nieuwe kamer gekregen, wat er super leuk uitzag en de bedden slapen heerlijk.

Datum van verblijf: januari 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank nickye212
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Hotel Indigo Antwerp - City Centre, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 februari 2022

Beste gast,
Bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons dat u niet helemaal tevreden was over de gastvrijheid van ons personeel. We vinden dit zelf vreemd, gezien onze hoge gemiddelde tevredenheidsscore. Het is onze missie om al onze gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf aan te bieden.

Hopelijk mogen we u in de toekomst toch nogmaals verwelkomen voor een betere ervaring.

Vriendelijke groet,


Lindsey
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 december 2021 via mobiele applicatie

ik had de suite aangrezend aan de tuin super fijn. verder perfect ontbijt, vriendelijk personeel en superschoon. altijd doen als je de keuze hebt. Prima gratis wifi, late check out geen probleem. Roomservice top, service met een glimlach. ik kom hier absoluut veel vaker vanaf nu

Datum van verblijf: december 2021
Reistype: Reisde voor zaken
1  Bedank 982leonb
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Hotel Indigo Antwerp - City Centre, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 december 2021

Beste Leon,
Bedankt voor deze mooie score.

Wat fijn dat de mooie inrichting van ons hotel u beviel en dat u verder helemaal tevreden was met de netheid en ons heerlijk ontbijt. Ons team dankt u voor het compliment.

Graag tot een volgende keer!
Met vriendelijke groeten,


Lindsey
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 oktober 2021 via mobiele applicatie

Nooit gaan eten
4 euro voor een koffie
Panini is sponsachtig broodje met sla uit zakje
Gaan eten met vivabox etentje voor 2
2 panini´s 16 euro
En onze bon was 29´99
Weigerden van 2 koffie´s niet aan te rekenen
Dus 14 euro verlies

Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank Braafje
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Hotel Indigo Antwerp - City Centre, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 oktober 2021

Beste gast,
Hartelijk dank voor uw feedback.

We betreuren het enorm te moeten lezen dat u zo ontevreden was over uw restaurantervaring. Aarzel echter niet om ons team hier meteen over aan te spreken, zodat zij u een oplossing kunnen bieden.

Met vriendelijke groet en graag tot een volgende keer,


Lindsey
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken