Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Met de familie ”
Beoordeling van Croquettenbar Smaeck

Croquettenbar Smaeck
Een tafel reserveren
2
ma 21/10
20:00
Geclassificeerd als nr. 89 van 1.873 Restaurants in Antwerpen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 9 US$ - 30 US$
Beschrijving: ‘Hollandse kroketten veroveren Antwerpen!’ klonk de krantenkoppen toen Croquettenbar Smaeck haar deuren opende in oktober. Met de ruime keuze aan smaken van croquetten en bitterballen is er voor iedereen een favoriet, en kom je graag terug voor meer! Heerlijk als lunch maar ook geschikt als diner.
Gegevens restaurant
Beschrijving: ‘Hollandse kroketten veroveren Antwerpen!’ klonk de krantenkoppen toen Croquettenbar Smaeck haar deuren opende in oktober. Met de ruime keuze aan smaken van croquetten en bitterballen is er voor iedereen een favoriet, en kom je graag terug voor meer! Heerlijk als lunch maar ook geschikt als diner.
1 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker ,ook het slaatje,lieve gastdame.crispy chicken,de oude kaas kroket super lekker in een leuk kader.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank missdusoir
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (89)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 89 beoordelingen

1 september 2019 beoordeeld

via tripadvisor gevonden restaurantje. een pareltje. lekkere fingerfood en zeer vriendelijke bediening. alvorens onze keuze te maken kregen we een degelijke uitleg van het concept en menukaart. gestart met een mix van kleine hapjes als apero of voorgerechtje. de kinderen vonden dit top! ook het hoofdgerecht was lekker. alles geserveerd met een slaatje en brood. echt lekker. een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank bartvi1973
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker gegeten en vriendelijk ontvangen. Een echte aanrader! Het maakt niet uit wat je neemt, alles is lekker!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 987brame
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Eenvoudige lunch met bijzondere croquetten en geen kroketten. We hebben gekozen voor de gemengde mini vis. Heerlijk waren ze. Stuk voor stuk herkenbaar. Goede salade erbij. Goed lunchadres

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank 432lucyw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

De kroketten zijn allemaal vers en zelf gemaakt. De smaken verrassen en zijn allemaal heel lekker. Geen frietjes maar heerlijk vers (nog warm) brood en een fris slaatje. Alleen al voor de zelfgemaakte saus komen we zeker nog eens terug.

Datum van bezoek: juni 2019
1  Bedank frandr2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Croquettenbar Smaeck bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
 

In Croquettenbar Smaeck geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding