Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Antwerpen
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“TOP”
Beoordeling van Croquettenbar Smaeck

Croquettenbar Smaeck
Een tafel reserveren
2
wo 20/11
20:00
Geclassificeerd als nr. 81 van 1.891 Restaurants in Antwerpen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 9 US$ - 30 US$
Beschrijving: ‘Hollandse kroketten veroveren Antwerpen!’ klonk de krantenkoppen toen Croquettenbar Smaeck haar deuren opende in oktober. Met de ruime keuze aan smaken van croquetten en bitterballen is er voor iedereen een favoriet, en kom je graag terug voor meer! Heerlijk als lunch maar ook geschikt als diner.
Gegevens restaurant
Beschrijving: ‘Hollandse kroketten veroveren Antwerpen!’ klonk de krantenkoppen toen Croquettenbar Smaeck haar deuren opende in oktober. Met de ruime keuze aan smaken van croquetten en bitterballen is er voor iedereen een favoriet, en kom je graag terug voor meer! Heerlijk als lunch maar ook geschikt als diner.
16 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker gegeten en vriendelijk ontvangen. Een echte aanrader! Het maakt niet uit wat je neemt, alles is lekker!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 987brame
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (92)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 92 beoordelingen

15 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Eenvoudige lunch met bijzondere croquetten en geen kroketten. We hebben gekozen voor de gemengde mini vis. Heerlijk waren ze. Stuk voor stuk herkenbaar. Goede salade erbij. Goed lunchadres

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank 432lucyw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

De kroketten zijn allemaal vers en zelf gemaakt. De smaken verrassen en zijn allemaal heel lekker. Geen frietjes maar heerlijk vers (nog warm) brood en een fris slaatje. Alleen al voor de zelfgemaakte saus komen we zeker nog eens terug.

Datum van bezoek: juni 2019
1  Bedank frandr2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2019 beoordeeld

Geen kwaad over de kroketten, maar de wijn is een afknapper. Sedert ons eerste bezoek is dat een zwak punt. De rest is in orde. Zeer prettige bediening.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Johan S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is gewoon erg goed op smaeck allemaal, geen frieten en dat is prima, ga zeker een keer terug komen, met vrienden en familie.

Datum van bezoek: april 2019
1  Bedank firestone43
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Xandrat8, Manager van Croquettenbar Smaeck, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 april 2019

Dank u wel voor uw reactie.

We zien u graag nogmaals bij ons, tot snel,
Croquettenbar Smaeck

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Croquettenbar Smaeck bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
 

In Croquettenbar Smaeck geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding