Chris G
West-Vlaanderen, Belgiƫ

Ideaal voor kort verblijf in het centrum van Antwerpen

3,0 van 5 bollen6 feb 2023 beoordeeld
Hotel gelegen in een rustige straat in de nabijheid van het Centraal Station, op wandelafstand van de winkelstraten en het toeristisch centrum van Antwerpen. Verwacht geen grandioos hotel. Het hotel is niet 'nieuw' maar het is er netjes, kamers zijn er niet groot maar voldoen en je beschikt over een eigen badkamer. Het personeel is vriendelijk. Je kan er ook ontbijten (hebben wij niet gedaan).
Datum van verblijf: februari 2023
    ā‚¬Ā 76
1.8 km van Hotel Eden Antwerp by Trip Inn
Meer hotels in Antwerpen bekijken
Beoordeeld op 9 mei 2022

Het eerste wat je opvalt als je hier binnenloopt is de rioollucht. Vervolgens wordt je geholpen door een zenuwachtige vent die in onvertaanbaar engels aan je uitlecht waar je kamer is. Eenmaal in de kamer, zie je dat de boel, zacht uitdegrukt, krakkemikkig is. En bij verdere inspectie zie je dat ze hier niet weten wat een dwijl is. Handdoeken zijn kapot, Kussens zijn geel verkleurd en dusdanig slap dat mijn vriendin deze maar had vervangen met haar opgepropte spijkerjas. We hebben zelfs nog gezocht naar een ander hotel omdat deze zo vies was.
Na een zeer matige nachtrust zijn we zo snel mogelijk uitgecheckt en uiteraard werd ons niet gevraagd naar onze ervaring.
Het feit dat er op de deur een sticker hangt met "aanbevolen door Tripadvisor"
is een schande!

Kamertip: Zoek een ander hotel
Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 9 november 2021

Gekozen in het kader van een aantal bezoekjes in Antwerpen en vooral voor zijn centrale ligging dichtbij het Centraal Station en andere verbindingsmogelijkheden. Redelijk propere kamer en een behoorlijk ontbijt. Prijs/kwaliteit zeer behoorlijk.

Datum van verblijf: oktober 2021
Beoordeeld op 23 juli 2021

Het hotel was erg mooi, heerlijke bedden en airco in de kamers. Het personeel was erg vriendelijk! Door corona is er geen ontbijt maar kan je wel zelf met je ontbijt in de ontbijt zaal zitten met gratis drinken. Top hotel

Datum van verblijf: juli 2021
Beoordeeld op 8 maart 2020

Heerlijk hotel midden in centrum van Antwerpen. Prima kamer en ontbijt. Overal vlakbij: Zoo, winkelstraat, Antwerpse BrouwCompagnie, De Koninck, Rubenshuis, Groenplaats, 't Eilandje en zoveel meer. Leuke cafeetjes met de heerlijkste biertjes. Velo fiets abonnement nemen om zo nog meer van de stad te kunnen zien.

Datum van verblijf: september 2019
Beoordeeld op 19 februari 2020

Vriendelijke mensen aan de receptie. De kamers waren veel vroeger klaar dan op de website staat vermeld, dus ipv onze bagage te laten opslaan, konden we meteen onze kamer in. Dat was fijn.
Kamer was klein, maar prima verzorgd.
Ontbijt was zeer uitgebreid, met veel vers producten. Ruime ontbijttijden, in het weekend zelfs tot 10.30.
Uitchecktijd ook lekker ruim (12.00 uur) waardoor je het gevoel hebt dat je alle tijd hebt, en je niet hoeft aan te passen aan de tijden van het hotel.
Dichtbij centrum.
Parkeergarage is wel prijzig; 20,00 per dag.

Kamertip: Geen uitzicht.
Datum van verblijf: februari 2020