Joost B

Fijn hotel centraal gelegen

Beoordeling van Banks Antwerp
5,0 van 5 bollen3 weken geleden beoordeeld
Heerlijk hotel, goede ligging, borrel (aperitivo) was complementair en erg gezellig vooral door de service en aandacht van Johan! Kamer was ook ok met goede bedden en fijne badkamer. Ontbijt is royaal. Dank voor de goede service. Komen zeker terug!
Datum van verblijf: september 2024
Reistype: Bezocht voor zaken
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Gereageerd 2 weken geleden
Beste Joost, bedankt voor geweldige beoorderling. We zullen het doorgeven aan Johan ivm de service en aandacht van Johan ! We wensen je nog een fijne en zonnige dag toe en hopelijk kunnen we je snel weer verwelkomen bij BANKS Antwerpen. Team BANKS
Roomservice
Exterior
  • Hilton
0.2 km van Banks Antwerp
Roomservice
Room adapted for special needs.
0.4 km van Banks Antwerp
  • Lol.travel
3.3 km van Banks Antwerp
Meer hotels in Antwerpen bekijken
Beoordeeld op 27 augustus 2024

Mooi hotel midden in het centrum heel vriendelijk personeel lekker ontbijt
Heerlijke borrel uurtjes verzorgd door het hotel
Het enige nadeel was dat de airco het niet deed en het was erg warm waardoor we de (balkon ) deuren open zetten alleen was het erg rumoerig op straat omdat er cafés in de buurt zaten (dat is logisch wel in het centrum natuurlijk )
Heerlijk gehad !

Datum van verblijf: augustus 2024
BANKS Antwerp, Gastenservice/Front Office van Banks Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 augustus 2024

Beste Monique, Bedankt voor je positieve review. Het doet ons genoegen om te lezen dat je van van je verblijf hebt genoten.
Hopelijk snel tot een volgende keer.

Beoordeeld op 9 augustus 2024

heerlijk hotel in rustig gedeelte van t centrum, vlakbij mooie modezaken en gezellige terrasjes.
Super gezellig, gratis, borreluur van 16 tot 20 uur.
Vriendelijk personeel.
Leuke eclectische inrichting van kamer en ontbijt/borrelruimte.

Datum van verblijf: augustus 2024
BANKS Antwerp, Gastenservice/Front Office van Banks Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 augustus 2024

Beste Marijke,

Bedankt voor je leuke review!

Wat leuk dat je een fijn verblijf hebt gehad en hebt genoten van onze locatie, Aperitivo en onze stijl.
We hopen je snel nog eens te mogen ontvangen.

Beoordeeld op 9 augustus 2024

Tjonge. Het is dat Antwerpen grandioos is, maar dit verblijf was zonde van het geld. Geen airco op de kamer, slecht ontbijt, vieze douche, kamersleutels die niet werken.
Hoewel we bij aankomst hebben gevraagd om veganistisch of vegetarisch ontbijt en ons werd verzekerd dat dit mogelijk was, kregen we in de ochtend te horen dat er niets was.
Blijkbaar hadden we zelf kunnen zien dat er geen airco was op de kamer, want er stond geen icoontje van airco.
De kitranden van de douche waren afgebladderd en zwart.
Dus let goed op als je boekt, mocht je dat überhaupt nog willen na deze recensie.

Datum van verblijf: augustus 2024
BANKS Antwerp, Gastenservice/Front Office van Banks Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 september 2024

Beste Monique,

Bedankt voor jouw feedback!

Jammer om te horen dat je niet genoten hebt van jouw verblijf in BANKS Antwerp.

De reservering werd inderdaad gemaakt voor een kamer zonder airconditioning.

Op het moment zijn wij bezig om in al onze kamers aircondition te installeren.

Echter willen wij onze gasten hier niet te hard met storen waardoor er een langere periode overgaat.

De feedback over het veganistisch/vegetarisch ontbijt en kitranden in de douche nemen wij zeker mee tijdens het verbeteren van het hotel.

Nog een prettige dag verder gewenst!

Beoordeeld op 29 juli 2024

Het hotel zit midden in het centrum van Antwerpen. Je hebt om de hoek van het hotel een leuk klein pleintje met diverse restaurants. Als je iets verder loopt zit je in het uitgaanscentrum en winkelgebied. Het ontbijt in het hotel is uitstekend met voldoende variatie.
Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Onze hotelkamer zag er verzorgd en schoon uit..
Wat wij erg leuk vonden was het gratis aperitief van 16:30-20:00 uur. Wij komen hier zeker nog een keer terug..

Datum van verblijf: juli 2024
BANKS Antwerp, Guest Services / Front Office van Banks Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2024

Beste,

Bedankt voor jouw review! We zijn heel blij te lezen dat je volop hebt genoten van je verblijf, het ontbijt en je tijd in Antwerpen. We kunnen niet wachten jullie opnieuw te ontvangen.

Beoordeeld op 28 juli 2024 via mobiele applicatie

Erg vriendelijk personeel, mooie kamer, aperitief erg leuk idee, heerlijk ontbijt. Prima locatie bij openbaar vervoer en midden in de stad op loopafstand van alle bezienswaardigheden en restaurants. Lounge gezellig en tevens ontbijtzaal.

Datum van verblijf: juli 2024

Beste,

Hartelijk bedankt voor je review.
We zijn heel blij te lezen dat de kamer, onze Aperitivo en het ontbijt in de smaak vielen.
Hopelijk tot een volgende keer bij BANKS Antwerp!