Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
€ 150
Geen aanbetaling vereist
Hotels.com
€ 150
Word beloond met One Key
Expedia.com
€ 146
Word beloond met One Key
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (611)
Beoordelingen filteren
611 resultaten
Waardering van reizigers
100
240
133
74
64
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
100
240
133
74
64
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 611 beoordelingen
Beoordeeld op 23 mei 2022

Positief:
* Prima centrale locatie
* Mooie lobby

Negatief:
* Voor de lift (1 aanwezig) moet je veel, zéér veel, geduld hebben.
* De kamer bleek van het type kippenhok te zijn met idem bed.
* Geen koelkastje aanwezig, wel een kamertemperatuur van boven de 25 graden.
* Er is geen airco aanwezig waardoor we een zeer hete en daardoor slechte nacht gehad hebben. Bij navraag bleek dat een airco alleen in de duurdere kamers aangeboden wordt. Onze verwachting (en ervaring overigens) echter is dat in een 4 sterren hotel elke kamer over airco beschikt, wellicht dacht de eigenaar dat het 1922 i.p.v. 2022 is.
* 's avonds/'s nachts geen bemande receptie (huh? En toch 4 sterren??)

Datum van verblijf: mei 2022
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ronaldV1433RS
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Niesje Hogewoning, General Manager van Banks Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 mei 2022

Beste Ronald,

Hartelijk dank voor je tijd om je feedback ook hier met ons te delen.

Natuurlijk spijt het ons te lezen dat Banks niet geheel aan je verwachtingen voldaan heeft. Jouw tips nemen we zeker mee om ons product en onze service verder te optimaliseren.

Banks crew is 24/7 aanwezig om te assisteren waar nodig en hebben wij inderdaad kamertypes met airco beschikbaar, dit is terug te vinden bij de omschrijving van de kamers via iedere boekingssite.

Mogelijk dat we je toch nogmaals mogen verwelkomen in een ander kamertype om te laten zien dat Banks wel degelijk een "nice place to stay" is.

Graag tot dan en met vriendelijke groet,
Niesje Hogewoning
Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 mei 2022

Ideale locatie in het centrum van Antwerpen. Prima hotel, kleine kamer maar netjes en schoon. Personeel was heel vriendelijk. En serveerde elke ochtend een heerlijk ontbijt!
Prima hotel en een echte aanrader!
Kortom een heerlijk verblijf gehad!

Kamertip: Wij zaten op de 4e etage, heerlijk rustig
Datum van verblijf: mei 2022
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Keesbees123
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Niesje Hogewoning, General Manager van Banks Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 mei 2022

Beste Gast,

Wat heerlijk te lezen dat Banks aan jullie verwachtingen voldaan heeft en dank je wel om je feedback hier voor ons achter te laten.

Wij zien er naar uit je ook een volgende keer weer met een gekoeld welkomstdrankje te verwelkomen in Banks.

Graag tot dan en met vriendelijke groet,
Niesje Hogewoning
Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 april 2022 via mobiele applicatie

Al ruim 15 jaar mijn favoriet in Antwerpen. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Mooie, schone kamer. Stijlvolle inrichting. Gratis drank en hapjes eind middag. Perfecte locatie in centrum maar rustig. Tevens kleine maar volledige 1-persoonskamers.

Kamertip: Parkeergarages dichtbij.
Datum van verblijf: april 2022
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Marjon T
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Niesje Hogewoning, General Manager van Banks Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 april 2022

Beste Marjon,

Wat heerlijk te lezen dat Banks weer en nog steeds volledig aan je verwachtingen voldoet en hartelijk dank voor je tijd om dat hier met ons te delen.

Wij zien er in ieder geval naar uit je ook een volgende keer weer in Banks te mogen verwelkomen met een gekoeld welkomstdrankje.

Graag tot dan en met vriendelijke groet,
Niesje Hogewoning
Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 april 2022 via mobiele applicatie

We hebben wederom met heel veel plezier weer in Banks gelogeerd! Al voor de 6 de keer. Centraal gelegen om te winkelen en uit eten te gaan. Het allerleukste is rond borreltijd rond de openhaard plaats te nemen met andere gasten voor heerlijk hapje en lekker drankje(gratis).

Datum van verblijf: april 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank rietje m
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Niesje Hogewoning, General Manager van Banks Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 april 2022

Beste Rietje,

Wat heerlik te lezen dat jullie wederom met veel plezier in Banks gelogeerd hebben. En hartelijk dank om dat hier met ons te delen.

Wij zien er in ieder geval naar uit je ook een volgende keer weer te mogen verwelkomen met een gekoeld welkomstdrankje.

Graag tot dan en met vriendelijke groet,
Niesje Hogewoning
Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 maart 2022

Prettige midweek Antwerpen. Hotel is een goede uitvalsbasis voor cultuur en shoppen, alles op wandelafstand. Lekker bed en vooral goed hoofdkussen. Een zeer uitgebreid ontbijt wordt per persoon aan tafel geserveerd, wel zo hygiënisch in deze tijd. Hapjes en drankjes in de middag zagen er goed uit, maar heb me (met moeite) beperkt tot de (prima) koffie. Ontvangst efficiën & vriendelijk: snel ingecheckt, praatje en goede eet tips gekregen. Kortom: dit hotel is echt een aanrader!

Datum van verblijf: februari 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank cpvs
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Niesje Hogewoning, General Manager van Banks Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 maart 2022

Geachte gast,

Wat heerlijk om te lezen dat je genoten hebt van je verblijf in Banks en hartelijk dank om dat hier met ons te delen.

Wij zien er ook naar uit om je een volgende keer weer in Banks te mogen verwelkomen met een gekoeld welkomstdrankje.

Graag tot dan en met vriendelijke groet,
Niesje Hogewoning
Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken