Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Antwerpen
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Leuk concept! Super lekker! Vriendelijke bediening!”
Beoordeling van Supersoep

Supersoep
Geclassificeerd als nr. 834 van 1.890 Restaurants in Antwerpen
Prijsklasse: 5 US$ - 11 US$
Beschrijving: Wij bieden een simpele, gezonde(re) lunch, voor een eerlijke prijs op een gezellige plek. Voor studenten, werkende mensen en iedereen die op de middag graag een lekkere soep wil eten.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Wij bieden een simpele, gezonde(re) lunch, voor een eerlijke prijs op een gezellige plek. Voor studenten, werkende mensen en iedereen die op de middag graag een lekkere soep wil eten.
13 maart 2019 beoordeeld

Keuze uit een aantal heerlijke zelfbereide soepen. Vlotte service omdat iedereen moet bestellen aan de toog om ter plaatse te eten of om mee te nemen. Super lekker!!

Datum van bezoek: maart 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank WimL2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (7)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 7 beoordelingen

28 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekkere soepjes kan je hier vinden! Soms eigenaardige combinaties die steeds super lekker zijn.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank JeffreyDR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 december 2018 beoordeeld

Dagelijks verse soepen beschikbaar. De menu wisselt elke dag en worden gepost op Facebook. Hierdoor kijk je in de voormiddag al uit naar je bezoek en kan je al eens nadenken wat je wil bestellen.
De soep was erg lekker. We kregen er ook een mini-appeltje en brood bij. Voor mij, zeeeer geslaagd!

Datum van bezoek: oktober 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank LauraS15010
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Supersoep is een soepbar die erin slaagt elke dag verschillende originele en zelf gemaakte verse soepen te serveren. Een gezonde lunch die elke keer smaakt! SUPER adresje dus!!

Datum van bezoek: september 2017
Bedank KathyVanderperre
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Elke dag een originele soep met lekker brood en een appel als afsluiter. Vriendelijke en vlotte bediening. Meer moet dat niet zijn!

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank KathyVanderperre
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Supersoep bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 

In Supersoep geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding