Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer degelijk voor een snelle hap”
Beoordeling van Del Popolo Pizza Antwerpen

Del Popolo Pizza Antwerpen
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 4 van 11 Snelle hap in Antwerpen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 6 US$ - 17 US$
Beschrijving: Located in Antwerp, Del Popolo is a revolutionary fast, casual concept for people that love pizza. pizza like you've never seen it before Pizza for the people, by the people. Choose one of our classics or make your own in our 400 degree oven, right in front of your eyes. We love the slow and steady of tradition, but we also know that in this modern world, time is precious. Eat in or take out at lightning speed.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Located in Antwerp, Del Popolo is a revolutionary fast, casual concept for people that love pizza. pizza like you've never seen it before Pizza for the people, by the people. Choose one of our classics or make your own in our 400 degree oven, right in front of your eyes. We love the slow and steady of tradition, but we also know that in this modern world, time is precious. Eat in or take out at lightning speed.
3 september 2019 beoordeeld

Prijs/kwaliteit zeker voldoende . Verwacht geen grote luxe maar eenvoudig , lekker en zeker niet duur . Geen bediening maar dat stoort niet . Excellent voor een snelle hap . Groot terras .

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Dis V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (218)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 219 beoordelingen

31 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Del Popolo Pizza is een ‘fast food restaurant’. Dus je besteld aan de kassa, rekent af en krijgt een pieper mee welke af gaat waneer het eten klaar is.
Pizza samen gesteld, drinken besteld en afgerekend. Daarna wel 25 minuten moeten wachten voordat de pizza klaar was.
De Pizza’s waren lekker en van een goed formaat.
Ook het personeel is er zeer vriendelijk.
Prima ervaring dus.

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank EK720
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 april 2019 beoordeeld

Moderne en leuke 'pizzabar' met vriendelijk personeel!
Je ziet er hoe de pizza's ter plaatse worden gefabriceerd in een minimum van tijd.
Ideaal voor een snelle hap bij een bezoek aan Antwerpen.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank dirkvhvh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 februari 2019 beoordeeld

Zeer lekkere pizza's en vriendelijk personeel. Je ziet de pizza klaargemaakt worden. Grote keuze uit menu, met ook opties voor vegetariërs en veganisten. Je moet ook helemaal niet lang wachten op je eten en mocht dit toch het geval zijn (door bijvoorbeeld veel online bestellingen) waarschuwen ze je of dit eventueel een probleem mocht zijn. Prijs kwaliteitsverhouding is dik in orde! Het zelf samenstellen van je pizza is ook een optie.

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Elise V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Aangenaam verrast door deze pizzeria in centrum Antwerpen. Moderne eigentijdse inrichting. Veel keuze op de kaart en schappelijke prijzen. Er is geen bediening aan tafel, je moet dus zelf je bestelling gaan opgeven en afruimen maar da's niet erg. Eenmaal je een keuze hebt gemaakt, is de pizza snel klaar. 't Zijn ook heel lekkere pizza's, authentiek Italiaans. Vriendelijke bediening. Aanrader dus als je in centrum Antwerpen snel iets wil eten.

Datum van bezoek: februari 2019
1  Bedank Cristel V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Del Popolo Pizza Antwerpen bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
 

In Del Popolo Pizza Antwerpen geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding