US$Ā 216
eDreamsUS$Ā 216
StayForLong
Vio.comUS$Ā 217
Beoordeeld op 11 april 2022 via mobiele applicatie

Van 9 op 10 April geslapen en ontbeten in Antwerpen bij Goodnight Antwerp. Wat een heerlijke ervaring ā˜ŗļø Het stel dat het hotel runt is super gastvrij en vriendelijk. De kamer zag er fantastisch uit met een heerlijke douche en een erg fijn bed. Sfeervol met alles erop en er aan. Het ontbijt was geweldig en heel goed verzorgt. Een mooie ruimte ook met een prachtige kroonluchter. Het omelet is een aanrader met verse jus. Prijs kwaliteit meer dan dik in orde ! Sla de bekende hotelketens over en ga voor Goodnight Antwerp šŸ‘šŸ¼

Kamertip: Parkeren op P+R Olympia en metro 2 of 6 nemen
Datum van verblijf: april 2022
Nancy Boeykens, Eigenaar van Goodnight Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 april 2022

Thank you ā¤

Beoordeeld op 10 september 2021

uiterst vriendelijk ontvangen, zeer leuke en nette kamers, en niet te vergeten een waanzinnig lekker ontbijt.
een hotel waar je je meteen thuis voelt door de sfeer die er hangt en de aanpak van de eigenaars.
een aanrder!

Datum van verblijf: september 2021
Beoordeeld op 1 augustus 2021 via mobiele applicatie

Een zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer die met passie dit kleinschalige hotel runnen. De kamers zijn mooi en luxe ingericht. Een heerlijke douche en goed bed. Het ontbijt is ook zeker de moeite waard om bij te boeken.
Heerlijk luxe en uitgebreid.
Het hotel is centraal gelegen, alles is op loopafstand. En dichtbij een parkeergarage.
Wij raden dit hotel aan en zullen zeker terugkeren.

Datum van verblijf: juli 2021
Nancy Boeykens, Eigenaar van Goodnight Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2021

Bedankt voor jullie recensie. Blij dat jullie ervan genoten hebben. ā¤

Beoordeeld op 1 juni 2021

Dit verblijf kozen we vanwege de foto's, die logen er niet om, de kamer was heel mooi en luxueus ingericht, het bed was top en de badkamer een verwennerij.
De dame die ons heel hartelijk verwelkomde gaf ons een content gevoel.
Het ontbijt was lekker met een mooi eitje met groentjes, een vers fruitslaatje, het enige wat ik miste( voor die prijs) was bruin brood en een beetje groentjes en de thee had ik ook liever niet van lipton gehad maar verse losse thee.

Kamertip: een kamer met privƩ toilet op het 1ste verdiep
Datum van verblijf: juni 2021

Bedankt voor jullie recensie en tips. ā¤

Beoordeeld op 23 mei 2021

We genoten van heerlijk 5-gangen avondmaal op onze kamer, dankzij de coronamaatregelen ;-)
Onze kamer was heel ruim en voorzien van alle comfort. Een prima badkamer en een heel goed bed. Zalige nachtrust verzekerd!
Het compleet ontbijt is hemels met het lekkerste omeletje dat we al ooit aten!
De ligging is ideaal, vlakbij de leien en een parking, tussen het centrum en het Mas in.

Datum van verblijf: mei 2021