Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (38)
Beoordelingen filteren
38 resultaten
Waardering van reizigers
33
2
1
2
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
33
2
1
2
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 38 beoordelingen
Beoordeeld op 1 augustus 2021 via mobiele applicatie

Een zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer die met passie dit kleinschalige hotel runnen. De kamers zijn mooi en luxe ingericht. Een heerlijke douche en goed bed. Het ontbijt is ook zeker de moeite waard om bij te boeken.
Heerlijk luxe en uitgebreid.
Het hotel is centraal gelegen, alles is op loopafstand. En dichtbij een parkeergarage.
Wij raden dit hotel aan en zullen zeker terugkeren.

Datum van verblijf: juli 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank LvDoes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nancy Boeykens, Eigenaar van Goodnight Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2021

Bedankt voor jullie recensie. Blij dat jullie ervan genoten hebben. ❤

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juni 2021

Dit verblijf kozen we vanwege de foto's, die logen er niet om, de kamer was heel mooi en luxueus ingericht, het bed was top en de badkamer een verwennerij.
De dame die ons heel hartelijk verwelkomde gaf ons een content gevoel.
Het ontbijt was lekker met een mooi eitje met groentjes, een vers fruitslaatje, het enige wat ik miste( voor die prijs) was bruin brood en een beetje groentjes en de thee had ik ook liever niet van lipton gehad maar verse losse thee.

Kamertip: een kamer met privé toilet op het 1ste verdiep
Datum van verblijf: juni 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank lameye926139
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nancy Boeykens, Eigenaar van Goodnight Antwerp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2021

Bedankt voor jullie recensie en tips. ❤

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 mei 2021

We genoten van heerlijk 5-gangen avondmaal op onze kamer, dankzij de coronamaatregelen ;-)
Onze kamer was heel ruim en voorzien van alle comfort. Een prima badkamer en een heel goed bed. Zalige nachtrust verzekerd!
Het compleet ontbijt is hemels met het lekkerste omeletje dat we al ooit aten!
De ligging is ideaal, vlakbij de leien en een parking, tussen het centrum en het Mas in.

Datum van verblijf: mei 2021
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank GreetDePauw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 februari 2021 via mobiele applicatie

Supergezellig verblijf gehad, inclusief een gezellig diner en een ontspannen slow morning met een brunch! Ideaal om er even tussenuit te zijn in deze Coronatijden. De gastvrouw was bovendien heel vriendelijke en behulpzaam! Een aanrader!

Datum van verblijf: februari 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank lores507
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2020

Wat een geweldig hotelletje in het midden van Antwerpen! De locatie is perfect gelegen, dichtbij de winkels en lekker eten. Wij hadden de kamer 'Black Panter' en deze was top! Alles wat je nodig hebt is aanwezig en het bed was zalig om in te slapen. Voor het ontbijt moet je bijbetalen maar dat is het helemaal waard, ten opzichte van veel andere hotels was dit ontbijt echt uitgebreid en HEEL lekker met verse producten en voor ieder wat wils. En natuurlijk een hartelijke gastvrouw die je met veel plezier welkom heet :-). Ik raad iedereen aan om hier een nachtje (of meer) te verblijven.

Datum van verblijf: december 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank EmilyMiers96
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken