Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Moet je zijn geweest”
Beoordeling van De Troubadour

De Troubadour
Geclassificeerd als nr. 46 van 1.629 Restaurants in Antwerpen
Prijsklasse: € 71 - € 107
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
9 april 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke persoonlijke ontvangst, heerlijke voorstelling van het menutop bediening, fantastische menu. Een aanrader

Datum van bezoek: april 2023
Bedank lucm490
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (356)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 356 beoordelingen

16 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

We bestelden voor de eerste keer de fine dining box voor Valentijn. Alles was tot in de puntjes voorbereid en de smaken waren er boenk op.
De bijpassende jazzy soundtrack maakte het geheel compleet, de oven draaide overuren en wij genoten.

Door mr John himself werd ik met open ontvangen toen ik de box ging ophalen.

Datum van bezoek: februari 2023
Bedank YvLiMy123
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
30 januari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Na lange tijd nog eens bij Troubadour Berchem gereserveerd. Van bij het binnenkomen is het meteen duidelijk dat John en z’n team niet hebben stilgezeten. De voorbije moeilijke periode werd duidelijk benut om het concept te herwaarderen, het interieur een metamorfose te doen beleven, kortom, het niveau stevig op te krikken zonder dat we dit hebben gevoeld aan het einde van de avond. We namen het menu mét kazen en de sommelier-selectie aangepaste wijnen. Kort samengevat, ik doe een poging; een mooie reeks uitgebalanceerde gerechten, fijne sauzen, juiste bakwijzen, voldoende maar niet teveel garnituren en een verfrissende, positief atypische selectie aangepaste wijnen maakten onze avond helemaal af! Niet te vergeten de charmante, professionele en fantastische service aan tafel. Kortom, een dikke pluim voor deze dikke turnover van de Troubadour! Wij komen terug!

Datum van bezoek: januari 2023
Bedank MichelColson
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
23 januari 2023 beoordeeld

Voor de COVID-19 pandemie hier voor het eerst geweest. Toen al een geweldige ervaring. Afgelopen week, eindelijk in de gelegenheid hier weer eens terug te komen. Weer overtrof het de verwachting. Hartelijk ontvangen door de medewerkers. Eerst een heerlijk aperitief genomen. Tussendoor komt de eigenaar aan tafel om het concept en de kaart te bespreken in al zijn enthousiasme. Het water liep ons al uit de mond.
We hebben genoten van heerlijke culinaire gerechten. Leuk ook dat de chef af en toe uit de keuken komt om een laatste finishing touch te doen aan tafel. Dit alles maakt het veel persoonlijker.

Datum van bezoek: januari 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Rick K
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
John V, Owner van De Troubadour, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 januari 2023

SUPER hartelijk bedankt voor uw fijne feedback , xxx John

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 oktober 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij de troubadour ga je niet eten. Bij de troubadour wordt je verwend. Van kop tot teen in de watten gelegd. Het begint bij een zeer tof welkom. Vervolgens krijg je van John (de eigenaar) heel de menu uitgelegd op een manier waardoor je niet kan wachte om eraan te beginnen. Vervolgens krijg je ook nog eens een topservice van een handvol topmensen.
En dan ben ik nog niet begonnen over het waanzinwekkende eten.
Op het eten is niets aan te merken. Je krijgt bij troubadour kwaliteit!! Elke maaltijd heeft zijn eigen karakter en unieke smaken. Je hebt dan ook de keuze om bij elk van die smaken een ontzettend lekkere wijn te krijgen. Het compleet plaatje is gewoon genieten!

Op zoek naar een tof avondje met super lekker eten? Dan is troubadour toch wel de geknipte platas.

Datum van bezoek: oktober 2022
Bedank Haardroger98
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die De Troubadour bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 

In De Troubadour geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.