“Een ervaring!”

Geclassificeerd als nr. 4 van 1.707 Restaurants in Antwerpen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 49 - US$ 109
Keukens: Vis en zeevruchten, Spaans, Grill
Meer informatie over het restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Grote groepen
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Beschrijving: ¡Hola amigos! Las Mañas brengt de smaak van Spanje naar Antwerpen. Ben je op zoek naar plek om een geweldige avond met familie of vrienden te vieren, of wil je jezelf trakteren op een diner voor twee? Onze authentieke tapas, unieke vleesgerechten (Tomahawk, Rib-Eye) en dagverse vis zorgen voor een onvergetelijke eetervaring. Als kers op de taart hebben we elke avond van de week live muziek waardoor je je meteen op vakantie waant. Hier is alles mogelijk. Of je nu wilt genieten van een uitgebreid diner of van een drankje aan de bar, wij zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt. Wil je onze smaken thuis proeven? Dan kan je ze ook afhalen via onze takeaway formule. Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Las Mañas en beleef de avond van je leven. ¡Buen provecho familia!
4 mei 2023 beoordeeld

Een schare verleidelijke tapas met als kroon op het werk de onovertroffen jamon iberico zowel gedroogd als gekookt! Uitgelezen vleessoorten en de lekkerste wijnen aan democratische prijzen dan nemen we er de Spaanse drukte en rumoer met plezier bij. Voor wie het wat rustiger wil kan ik van harte de lunchtijd aanbevelen.

3 mei 2023 beoordeeld

Zalig Spaans restaurant, top eten heerlijke wijnen en aangename Spaanse sfeer & live muziek.
Zowel de vis als het vlees waren van excellente kwaliteit.
Ook de tapas zijn een aanrader.
Vriendelijke en vlotte bediening.
We komen zeker terug.

3 mei 2023 beoordeeld

Al enkele keren heerlijke avonden gehad in Las Manas, Spaanse lekkernijen, .... en de zalige sfeer is top voor een feestje in groep.... gezellig personeel die mee een feestje (50 jaar) op gang trekken...... maar ik neem aan dat het iets minder (rustig) is voor een first date. Top zaak

Datum van bezoek: maart 2023
1 mei 2023 beoordeeld

Sfeer, ambiance en gigantisch lekker gegeten.Een perfecte lokatie voor een avondje uit met vrienden.

1 mei 2023 beoordeeld

Zeer leuke sfeer, en het eten was zeer lekker! Een verjaardag vieren in las mañas is altijd top! We komen zeker terug,

Reizigers die Las Mañas bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen

In Las Mañas geweest? Deel je ervaringen!