SvanKleinwee

Verrast door dit zeer gastvrije hotel!

Beoordeling van The Hague Teleport Hotel
4,0 van 5 bollen22 nov 2021 beoordeeld
Bij binnenkomst op het parkeerterrein verwacht je niet veel van het hotel. Rommelig parkeerterrein, restaurant lucht, een klemmende deur en wandplaten van de muur.

Maar niets is minder waar!
Bij binnenkomst zeer hartelijk ontvangen. Na het draaien aan een rad ontvingen de kinderen een cadeautje en konden we met een drankje en versnapering naar de kamer.
Op de bovenste koninklijke verdieping betrokken we in een zeer nette grote maisonette kamer met uitzicht over Den Haag.
De kamer was van alle gemakken voorzien. Goede bedden, koelkast, koffie/thee, airco achter een schilderij en een panorama view.
Wat waren we verrast 's ochtends tijdens ons ontbijt.
In een kleurrijk artistieke ruimte werden we verwelkomt met verjaardagsmuziek voor onze jarige zoon. Een zeer uitgebreide versierde ontbijtafel stond voor ons klaar. Heerlijke verse jus d'orange, broodjes, taart. Niet wetende waar te beginnen.
Door het personeel zijn we volledig van alle gemakken voorzien.
En als kers op de taart ontvingen de kinderen ook nog een cadeaupakketje.

Kortom een top overnachting.
Het doet huiselijk en familiair aan in het hotel.
We zouden hier zeker terugkomen!
Reistype: Bezocht met familie
6.4 km van The Hague Teleport Hotel
6.3 km van The Hague Teleport Hotel
Meer hotels in Den Haag bekijken
Beoordeeld op 14 november 2021

Op slechts 4 minuten lopen van de Fokker Terminal is dit het ideale hotel als je daar moet werken. Vriendelijk personeel. Prima kamer, badkamer is niet heel groot maar voldoende. Fijne kitchenette met koelkast, magnetron,Senseo machine met pads! Dat is top. Jammer van de penetrante 'zeeplucht' tijdens mijn laatste verblijf.

Datum van verblijf: november 2021
Beoordeeld op 11 november 2021 via mobiele applicatie

De maisonnette kamer was een uitkomst voor ons verblijf met 2 pubers en een baby. Voor die laatste was het ook erg handig dat er een magnetron aanwezig was op de kamer.
De kamer was schoon en de bedden lagen heerlijk, het personeel was vriendelijk en voldoende parkeerruimte. Helemaal top.

Datum van verblijf: november 2021
Teleport Receptie, General Manager van The Hague Teleport Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 november 2021

Beoordeeld op 31 oktober 2021 via mobiele applicatie

Accommodatie was prima. Ruim en van voldoende gemakken voorzien. Voor ons op loopafstand van het centrum van Den Haag. Wel gehorig, zeker als er een lachgas feestje aan de gang is. De avond erna ook gezelligheid alom in de kamer naast die van ons. Vrijdag en zaterdag zijn dan ook mindere dagen wanneer je in de nacht wat rust wilt. In ons geval dan. Kregen de vrijdagavond wel tijdelijk een andere kamer. Verblijf: do-zo.

Beoordeeld op 24 oktober 2021

Overnachting ivm bezoek aan Cruisse Event in Fokker Terminal, gelegen in dezelfde straat als het hotel. Prettige ontvangst, schone kamer, goed ontbijt en vriendelijke medewerkers. Mochten auto gedurende dag in de parkeergarage laten staan en konden makkelijk te voet naar de Fokker Terminal. Goed geregeld allemaal.

Kamertip: Geen tip voor enkele overnachting

Beoordeeld op 21 oktober 2021 via mobiele applicatie

Het hotel is laagdrempelig. De kamer was ruim en schoon, bedden liggen voldoende voor één nachtje. Er is een (lege) koelkast en magnetron aanwezig, een senseo en een waterkoker.
Beneden is eenvoudig en niet zo schoon als de kamers (de vloer plakt). Het ontbijt is voldoende en genoeg. De gekookte eieren waren hard en koud maar daarentegen kon je een gebakken ei en scrambled egg bestellen.
Een prima hotel om een paar dagen te vertoeven in Den Haag. Prijs/kwaliteit komt overeen. Gratis lokaal biertje moet je om vragen en dan krijg je een blikje Heineken.