Remko1968

Prima hotel, fijne kamers en goede ligging

Beoordeling van NH Den Haag
4,0 van 5 bollen26 aug 2024 beoordeeld
Ik ben inmiddels vaak in dit hotel geweest voor een overnachting. De ligging is perfect, dichtbij de metro. Kamers zijn ruim en goed verzorgd
Datum van verblijf: augustus 2024
Reistype: Bezocht alleen
4,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenHygiëne
Gereageerd 27 aug 2024
Beste heer Remko1968,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met NH Den Haag te delen!
Om zo'n hoge beoordeling te krijgen is echt geweldig. Het hele team streeft ernaar om de best mogelijke ervaring te bieden en ik ben blij om te zien dat dit tot uiting komt in uw beoordeling.

Het compliment van uw beoordeling wordt gedeeld met het team. We hopen u in de nabije toekomst weer te mogen verwelkomen!

1.8 km van NH Den Haag
  • Wyndham
5.3 km van NH Den Haag
Meer hotels in Den Haag bekijken
Beoordeeld op 14 augustus 2024

Op zich een nette kamer, maar het versleten en bolstaand laminaat deed hier helaas afbreuk aan. Een vies bevlekt kussen was een minpuntje maar niet onoverkomelijk.

Datum van verblijf: augustus 2024
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Jaimy Bodelier, Gastenservice/Front Office van NH Den Haag, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2024

Beste heer, mevrouw flexie65,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. De feedback en indrukken van onze gasten zijn erg belangrijk voor ons omdat we het zien als een middel om onze services elke dag te verbeteren.

Het is geweldig om te lezen dat u van de kamer heeft kunnen genieten!

Ik wil u heel erg bedanken voor uw verbeterpunt van de technische mankementen en de schoonmaak. Daar houden we zeker rekening mee. We hebben de feedback gedeeld met de betrokken afdelingen om dit direct aan te pakken. Excuus!

We kijken ernaar uit u weer te verwelkomen tijdens uw volgende bezoek aan Den Haag!

Beoordeeld op 28 juli 2024 via mobiele applicatie

Prima hotel met vriendelijk personeel. Mooie kamer, goed schoon. Bedden vonden wij niet heel fijn liggen maar dat is heel persoonlijk. Goed ontbijt. Ligging is prima, een station met tram vanaf Den Haag centraal. Tramstation direct bij hotel.

Datum van verblijf: juli 2024
Jaimy Bodelier, Gastenservice/Front Office van NH Den Haag, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 augustus 2024

Beste mevrouw Gorp,

Bedankt voor het delen van uw ervaring bij NH Den Haag met ons op deze website.

Ik ben verheugd te lezen dat u genoten heeft van de de kamer en het ontbijt. Verder wil ik u bedanken voor uw vriendelijke woorden over het personeel. Ik zal uw complimenten zeker delen met ons team!

We verwelkomen u graag in de nabije toekomst.

Beoordeeld op 24 juli 2024

We waren met zijn 4-en op pad, twee kinderen van 6 en 8. Fijn hotel, goede ligging (snel bij cs). We zijn al vaker geweest. Top ontbijt! Helaas de douche, ook al tijdens eerdere verblijven, niet in orde.

Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Jaimy Bodelier, Gastenservice/Front Office van NH Den Haag, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juli 2024

Beste mevrouw Silvie van Brussel,

Allereerst wil ik u bedanken voor het beoordelen van NH Den Haag op deze website.

Ik wil u bedanken voor de waardering die u heeft gegeven. We zijn blij om te zien dat u een geweldige ervaring hebt gehad met het ontbijt en de ligging van het hotel. Ik merkte echter dat onze score voor hygiene en de douche beter had gekund. Ik zou u vriendelijk willen vragen om contact met ons op te nemen om uit samen te kunnen kijken wat u anders had gewild. We streven ernaar om een buitengewone ervaring te creëren voor al onze gasten en ik heb het gevoel dat we ons doel niet geheel hebben bereikt tijdens uw verblijf.

Het was een genoegen u in ons hotel te mogen verwelkomen en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen ontvangen!

Beoordeeld op 3 juli 2024

De kussen lagen heel lekker en ik en mijn vrienden genoten van het verblijf en ik zal er zeker nog een keer terugkomen met mijn oom tante en oma en neefjes want ik vind het zeker een aanrader om hier te overnachten ik denk om volgende week weer te komen

Kamertip: Het was lekker zwemmen met mijn vrienden in het zwembad en volgende keer zal ik mijn waterpistool ook mee nemen want mijn vrienden hadden m
Datum van verblijf: juli 2024
Patrick Leijten, Gastenservice/Front Office van NH Den Haag, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 juli 2024

Beste heer, mevrouw Gajaala,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met NH Den Haag te delen!

Front Office Manager

Beoordeeld op 11 juni 2024

ik heb weer eens weergaloos genoten van mijn verblijf in dit nh hotel.
als het even kan zal ik zeker vaker een nh hotel boeken

Datum van verblijf: juni 2024

Beste heer 124ferry,

Wat een geweldige beoordeling!
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om NH Den Haag op deze website te beoordelen. Zo'n hoge waardering is echt een compliment voor ons hotel en voor ons personeel.
Namens het hele team wil ik u bedanken voor uw vriendelijkheid en voor uw verblijf bij ons. We hopen u in de nabije toekomst echt weer te mogen verwelkomen!

Front Office Manager