Chantal

Tevreden

4,0 van 5 bollen22 aug 2021 beoordeeldvia mobiele applicatie
Prima simpele kamer. Fijn om te overnachten voor weekend weg wanneer je alleen even wilt slapen. Konden ook laat in de avond inchecken dus ben tevreden! Bediening was vriendelijk en konden ons ook voorzien van tips vd omgeving
Reistype: Bezocht met vrienden
Gereageerd 27 aug 2021
Dank u voor uw beoordeling en uw opmerkingen aangaande uw recente verblijf bij ons.

Het verheugt ons dat u heeft genoten van uw verblijf. Wij zijn dan ook trots op ons concept, onze comfortabele bedden en fantastisch gastvrije personeel, dus het is fijn als dit ook door onze gasten zo ervaren wordt!

U terugkoppeling is zeer waardevol voor ons en helpt ons ten zeerste om onze gastvrijheid en service op een hoog niveau te houden.

Wij danken u voor uw bezoek en hopen u snel weer te mogen verwelkomen in het easyHotel The Hague City Centre of bij een van onze andere easyHotels.

Rianne, easyHotel The Hague City Centre
  • Grand Hotel Amrath
3.9 km van easyHotel Den Haag City Centre
Meer hotels in Den Haag bekijken
Beoordeeld op 19 augustus 2021

EasyHotel is helemaal goed, heeft mooie prijzen en zeer vriendelijke medewerksters (m/v). Ideaal gelegen midden in het centrum en een apart hotel tarief voor de nabij gelegen parkeergarage (24/7). In de ochtend een prima ontbijt voor € 10,- in restaurant Park gelijk naast de deur (vanaf 8u) en een uitstekende Italiaan (Vino & Cucina) ook gelijk naast de deur gelegen.

Datum van verblijf: augustus 2021
DenHaag City Centre, Eigenaar van easyHotel Den Haag City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 augustus 2021

Beste Derk v,

Hasna, easyHotel The Hague City Centre

Beoordeeld op 17 augustus 2021 via mobiele applicatie

We hadden de kleinste kamer gedaan, omdat we er toch nauwelijks zouden zijn. Het bed is prima, we hebben lekker geslapen en je hebt alles wat je nodig heb (wc/douch), maar de is wel echt heeeel klein 😋.
Vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: augustus 2021
DenHaag City Centre, Eigenaar van easyHotel Den Haag City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2021

Beste Anoniem0011,

Hasna, easyHotel The Hague City Centre

Beoordeeld op 9 augustus 2021 via mobiele applicatie

prima hotel waar wij (vader en dochter) een nacht hebben verbleven. Dicht bij het centrum en met 20 minuten sta je met de tram op de boulevard!! Hotelkamer was niet al te groot maar zag er schoon en netjes uit. Ontvangst bij de receptie was goed en kregen nog aantal leuke tips voor een restaurant

Kamertip: auto buiten de stad perkeren en gebruik maken van bus en tram middels de app van HTM
Datum van verblijf: augustus 2021
DenHaag City Centre, Eigenaar van easyHotel Den Haag City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2021

Beste 133pascale,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor de enquête en het plaatsen van deze review.

Wij prijzen onszelf met een toplocatie in het centrum en basisvoorzieningen voor een eerlijke prijs en vinden het fijn om te horen dat u dit als zodoende heeft ervaren. We zijn erg blij dat je zo genoten hebt van je verblijf bij ons en hebben je vriendelijke woorden doorgestuurd naar ons personeel.

Wij kijken er naar uit u nog eens te mogen verwelkomen bij easyHotel the Hague City Centre, of een van onze andere hotels.

Team easyHotel the Hague City Centre

Beoordeeld op 19 juli 2021 via mobiele applicatie

Helaas niet heel tevreden deze keer… de kamer was niet schoon. Het matras was heel erg vies, zat onder bloedvlekken. Vaker bij easyhotel geweest, ook op andere locaties en het nog nooit zo slecht meegemaakt.
Helaas!

Datum van verblijf: juli 2021
DenHaag City Centre, Eigenaar van easyHotel Den Haag City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 juli 2021

Beste LindavK8631OB,

Bedankt dat u bij ons bent verbleven en dat u de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.

Het spijt me te horen dat uw verblijf niet tot uw volle verwachtingen is verlopen. We nemen uw opmerkingen over de vieze kamer en matrassen zeer serieus en zullen dit in detail uitzoeken

Team Easyhotel The Hague City Centre

Beoordeeld op 12 september 2020

Gemakkelijk. In het midden van de stad. Alles te voet te doen. Prijs/kwaliteit is prima. Badkamer misschien wat krapjes. Bed goed. Rondom genoeg terrasjes en en restaurantjes. Toegang tot de Bee parking met de auto is een beetje onhandig aangezien er gebeld moet worden om toegang te krijgen.

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde alleen
DenHaag City Centre, Eigenaar van easyHotel Den Haag City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2020

Dear guest,

Thank you for taking the time to place this wonderful review.

We take pride in our concept of a central location with basic facilities for a fair price and it pleases us when our guests experience this as such.

We look forward to welcoming you again at easyHotel the Hague City Centre, or one of our other easyHotels.

With kind regards,

Team easyHotel the Hague City Centre