Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wat een tegenvaller..”
Beoordeling van De Haagsche Beek

De Haagsche Beek
Geclassificeerd als nr. 510 van 1.571 Restaurants in Den Haag
Keukens: Hedendaags
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld

Wij kwamen voor de mosselen, maar die hebben ze voorlopig niet op het menu. Zou te veel gevraagd zijn aan het personeel, want die moesten ook al leren om op elektrisch te koken...
Bediening is wel nog steeds erg goed.

Datum van bezoek: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank U3058VVcarolineb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (160)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 160 beoordelingen

2 augustus 2021 beoordeeld

Na de heropening bezochten wij de Haagse Beek op 1 augustus (2021), vierden mijn verjaardag met familie uit Brabant, werden we bijzonder leuk en gastvrij en attent aan tafel door een vaste medewerkster geholpen die de dag alleen maar leuker maakte.
Leuk voor de kinderen, eten als vanouds (gewoon erg lekker) en het restaurant is schoon, nieuw, licht en ruim.
We komen terug!

Datum van bezoek: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jho168
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke high tea voor een babyshower genoten hier. Super geregeld en hapjes in alle soorten. Wat was het lekker en goed verzorgd. De nieuwe zaak ziet er ook gelikt uit! Ga zo door team Beek !!

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank nicolaiw28
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg gezellig en sfeervol restaurant. Heel vriendelijk personeel en heerlijk eten! Ruime keuze van heerlijke gerechten! Aanrader om heen te gaan. Ook in combinatie na dagje strand

Datum van bezoek: juli 2021
1  Bedank v120596
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2021 beoordeeld

Regelmatige bezoeker van deze zaak en nu voor het eerst weer geweest na de heropening. Het eten was prima, zoals altijd, al heb ik de indruk dat de porties iets kleiner en dus wat duurder zijn geworden maar wat echt een tegenvaller is, is de nieuwe inrichting. De gezellige sfeer is weg. Soort van formica tafeltjes met simpele stoeltjes, heel open ruimte, lijkt wel een schoolkantine. Gehorig en ongezellig. Echt jammer dit.

Datum van bezoek: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Boet H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Haagsche Beek bekeken, bekeken ook

 

In De Haagsche Beek geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.