Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Management_HIEX, Front Office & Reservations Supervisor van Holiday Inn Express The Hague - Parliament, an IHG hotel, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 1 jun 2018
Dear BiljanaSt,
Thank you for taking your time to write your review about your stay at Holiday Inn Express The Hague – Parliament!
It's great to read that you enjoyed your stay with us and our location in the city center of The Hague!
Looking forward welcoming you back in our hotel on your next visit in The Hague.
Warm regards,
Ashley Kraaijeveld Front Office & Reservations Supervisor
Stel 854margaretz een vraag over Holiday Inn Express The Hague - Parliament, an IHG hotel
Management_HIEX, Front Office Manager van Holiday Inn Express The Hague - Parliament, an IHG hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 juni 2018
Jakub M
Cernosice, Tsjechië
Beoordeeld op 26 mei 2018
Datum van verblijf: mei 2018
Slaapkwaliteit
Kamers
Service
Stel Jakub M een vraag over Holiday Inn Express The Hague - Parliament, an IHG hotel
Management_HIEX, Front Office van Holiday Inn Express The Hague - Parliament, an IHG hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 mei 2018
Anthony F
London, Canada
Beoordeeld op 17 mei 2018
Datum van verblijf: mei 2018
Prijs/kwaliteit
Hygiëne
Service
Stel Anthony F een vraag over Holiday Inn Express The Hague - Parliament, an IHG hotel
Management_HIEX, Front Office Manager van Holiday Inn Express The Hague - Parliament, an IHG hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 mei 2018
Cordie_Cat40
Edmonton, Canada
Beoordeeld op 27 april 2018 via mobiele applicatie
Datum van verblijf: april 2018
Stel Cordie_Cat40 een vraag over Holiday Inn Express The Hague - Parliament, an IHG hotel
Management_HIEX, Front Office Manager van Holiday Inn Express The Hague - Parliament, an IHG hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 mei 2018
jozefo2013
Brussel, België
191127
Beoordeeld op 10 april 2018
Datum van verblijf: april 2018
Locatie
Kamers
Service
Stel jozefo2013 een vraag over Holiday Inn Express The Hague - Parliament, an IHG hotel
Management_HIEX, Front Office Manager van Holiday Inn Express The Hague - Parliament, an IHG hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 april 2018