rotar
Almere, Nederland

Het beste en mooiste hotel, met de beste sfeer op de beste plek in hartje Den Haag.

5,0 van 5 bollen29 mrt 2024 beoordeeld
Wij bezochten de nodige hotels en hebben, als kritische gast, altijd wel een kritische noot.

Voco The Hague is er in geslaagd om ons geen enkele ruimte te laten voor een kritische noot: alles was ronduit perfect! Mooi pand in de voormalige bank.

Parking onder hotel bij binnenkomst = keurig en een opvallend schone entree naar hotel. Vaak is dat een minpunt, hier niet, de schoonmaak via entree naar de liften is ronduit een dikke plus als welkom.

Receptie bij incheck = correct, prettig en compleet. Fijne rustige omgeving!

Kamer, Kneuterdijk Suite: ronduit perfect. Opvallend goed klimaatsysteem. Veel hotels zijn te warm, te benauwd. Dit is bij Voco meer dan goed onder controle. Ook in badkamer / toilet: uitstekende ventilatie. Geen spiegel die beslaat, geen blijvende geurtjes: complimenten. Ook complimenten aan de schoonmaak hier!

Botanica Kitchen Bar & Lounge: een opvallend prettig, goed ingericht en qua sfeer prettige plek voor ontbijt en diner. Wát een goede en fijne sfeer hebben ze hier weten te bereiken. Verder lof aan de dames die uitleg gaven over diner en de basics daar achter. Duidelijk en fijn. Het resultaat vanuit de keuken overtrof onze vooroordelen over vegetarian en vegan ruimschoots. Samengevat: mooi, smaakvol en bijzonder! compliment aan de chef! Tot slot het ontbijt: ronduit compleet en prettig. En weer opvallend: alles zo relaxed, dat zie je vaak zoveel minder!

En dan Cocktailbar Ultramarijn… een dik, dik compliment. Fijne gin tonics in de kluis in de middag met, ook hier, perfecte sfeer en setting. Het maakte ‘de bankkluis’ beleving compleet. De avond met jazz van Theo Naishtat was ook bijzonder prettig. Zet dit zo door!

Samengevat: het beste hotel in Den Haag, op de beste plek met de beste sfeer en service. Vooral ook de bar Ultramarijn met de kluis en het restaurant Botanica vielen opvallend goed op. Onze complimenten aan het Voco Team.
Datum van verblijf: maart 2024
Kamertip: Vraag het hotel je vooraf per mail een kortingscode te zenden voor de Qpark parking onder het...
5,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenHygiëne
Hotel DM, Owner van voco The Hague, an IHG hotel, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 31 mrt 2024
Beste Rotar.

Het is een genoegen in uw geweldige recensie te lezen dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat u hebt genoten van de perfecte sfeer die we in ons hotel hebben gecreëerd. Ons housekeeping team is verheugd met uw opmerkingen over de schoonmaak van ons hotel en de keukenbrigade van Restaurant Botanica is blij dat ze uw vooroordelen hebben kunnen overwinnen. Uw feedback is zeer waardevol en het is altijd een plezier om te horen dat de ervaringen van onze gasten in lijn zijn met de hoge normen die we nastreven bij voco, Den Haag. We kijken er allemaal naar uit om u weer te verwelkomen bij uw volgende bezoek.

Mareke Watson, Algemeen Directeur
W:vocohotels.com/thehague

** Voor uw volgende reservering kunt u direct contact met ons opnemen, of onze website bezoeken: vocohotels.com/thehague, zodat we hier persoonlijk voor kunnen zorgen. En wanneer u drie nachten of langer bij ons verblijft, nodigen we u uit voor een gratis drankje in onze bekroonde cocktailbar “Ultramarijn”**
0.5 km van voco The Hague, an IHG hotel
  • Wyndham
4.0 km van voco The Hague, an IHG hotel
Meer hotels in Den Haag bekijken
Beoordeeld op 15 maart 2024

We hadden dit hotel geboekt voor een weekendje Den Haag.
De ligging van het hotel is zeer goed! Echt ideaal gelegen.
De kamers zijn ruim, smaakvol ingericht en zeer proper.
Ruime badkamer, lekker bed, alles aanwezig!

In ons arrangement zat ook het diner.
Vooraf wel gezien dat het veggie restaurant was.
Dit is niet echt ons ding maar we gaven het een kans.
Helaas kon het niet overtuigen. De voorgerechten waren enkel veggie. Waren voor ons niet op smaak.
Als hoofdgerecht hadden we vis gekozen. Helaas was het gerecht niet meer warm.

Het ontbijt is in orde zonder meer.

Wat we ook wel jammer vonden dat er bijna niemand in het hotel Nederlands praat.

Het was zeker een positieve ervaring en overwegen zeker nog terug te komen maar dan zonder diner.

Datum van verblijf: maart 2024
Hotel DM, Owner van voco The Hague, an IHG hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2024

Groeten uit Den Haag,

Hartelijk dank voor uw recensie te schrijven over uw bezoek aan voco, The Hague. Ik ben blij dat u een aangenaam verblijf heeft gehad in uw ruime, smaakvol ingerichte kamer en dat u heeft genoten van het comfortabele bed en alle andere faciliteiten. Wat jammer dat uw diner in ons restaurant niet naar wens was en dat het hoofdgerecht niet warm werd geserveerd. Ik hoop dat u dit aan ons team heeft kunnen doorgeven, zodat we dit gelijk voor u konden oplossen. Het spijt me dat niet al onze medewerkers Nederlands spreken. We zijn een internationaal hotel en onze voertaal is Engels. Ik begrijp dat dit lastig kan zijn en mijn excuses voor het eventuele ongemak dat u hierdoor heeft ondervonden. Ik kijk ernaar uit u nogmaals te mogen ontvangen en vergeet niet direct bij ons te reserveren, zodat we u onze beste prijs kunnen aanbieden.

Inge van Weert, Algemeen Directeur

Beoordeeld op 12 november 2023

Hier top genoten ,zeer goed erzorgd schoon .zeer attent met de heledag een glimlach.
Ruime kamers badkamer ruim, bedden top ,super clean.
Hier komen wij terug .
Midden in het centrum van den haag .bussen en trams voor de deur Willen houd de achterdeur in de gaten vanuit zijn kamer.

Kamertip: Vraag kamer met stads zicht.het is zo levendig.
Datum van verblijf: oktober 2023
Hotel DM, Owner van voco The Hague, an IHG hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 november 2023

Beste Jetje,

Ten eerste wil ik u bedanken voor uw verblijf in voco, The Hague en dat u de tijd hebt genomen een recensie te schrijven. Het is fijn dat u een aangenaam verblijf bij ons heeft gehad, dat u tevreden was met uw ruime en schone kamer en dat u ons team zo vriendelijk en behulpzaam vond. Het is ons geluk dat Paleis Noordeinde zich om de hoek bevindt. Wij hebben hen gevraagd of zij onze achterdeur in de gaten willen houden, maar helaas nog geen reactie mogen ontvangen. Het was een genoegen om u als gast te mogen verwelkomen, en ik vertrouw erop dat u uw ervaring deelt met uw vrienden en familie.

Inge van Weert, Algemeen Directeur

Beoordeeld op 4 juli 2023

Klantvriendelijkheid met een hoofdletter. Wij hadden om een rustige kamer gevraagd. De vriendelijke dame aan de balie heeft dat goed voor ons geregeld. Bijzonder goede nachtrust genoten.
Het hotel voldoet aan al onze wensen. Centraal gelegen, rustig, mooi ingericht en super vriendelijke mensen.

Datum van verblijf: juni 2023
Hotel DM, Guest Services / Front Office van voco The Hague, an IHG hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juli 2023

Beste Jan,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze geweldige recensie over uw bezoek aan voco, The Hague. Ik ben zeer verheugd dat u van uw rustige kamer heeft genoten, en ik ben blij dat we aan al uw wensen hebben kunnen voldoen. Namens ons hele team wil ik u bedanken dat u ons hotel heeft gekozen, en we hopen u snel weer te mogen ontvangen.  Wanneer u hulp nodig heeft tijdens het maken van de volgende reservering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Onno Muller, Commercial Director

Beoordeeld op 1 juli 2023

Zeer goede ligging in het centrum. Vriendelijke en efficiënte ontvangst. Mooi ingerichte hoekkamer (643) met grote badkamer. Comfortabel bed, dekbed was wel te warm voor de tijd van het jaar. Ontbijt is goed maar niet super; keuze hartig broodbeleg en kaas zeer beperkt en niet uitnodigend gepresenteerd. Het restaurant biedt originele en smakelijke gerechten in kleine porties; de service is zeer vriendelijk, speciale pluim voor Kanisah.

Beoordeeld op 2 juni 2023 via mobiele applicatie

Zeer goed gelegen hotel in centrum van de stad. Fraaie Entourage, vriendelijke ontvangst en bediening. Moderne kamer met als enige opmerking dat dekbed erg warm was. Misschien was er wel een dunnere variant aanwezig maar niet naar gezocht. Heerlijk ontbijt buffet.