Trek10788152634

Heerlijk gegeten

5,0 van 5 bollen22 jul 2024 beoordeeld
Heerlijk gegeten in het restaurant van Leonardo Den Haag. We hadden mede door onze gastheer Houssein een fijne avond. Zijn gastvrije ontvangst en vrolijke benadering maakte het plezierig om er te eten. Bedankt nog voor de foto! Het eten was gevarieerd en goed op smaak. En het tasting menu is een echte aanrader.
Datum van verblijf: juli 2024
Foto van Riva Hotel bij de ingang
9.3 km van Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
Meer hotels in Den Haag bekijken
Beoordeeld op 16 april 2024 via mobiele applicatie

We zijn hier ondertussen meerdere keren verbleven, het eten is zeer uitgebreid en je kan nog lekker met je koffie zitten in de bankjes buiten het buffet gedeelte om. Het zwembad is dan ook zeker een pluspunt, normaal ben ik wel een fan van de saunas maar zou hierbij toch eerder de stoombad aanraden. Ze hebben zeer leuke kamers voor de koppels.

Kamertip: Let op bij de stoplichten gelijk afslaan en letten op de parking die vrijwel direct in de straat aanwezig is na afslaan.
Datum van verblijf: januari 2024
Beoordeeld op 18 februari 2024

Bij binnenkomst hebben we een drankje gedaan bij de bar, waar een hele vriendelijke barman een gezellig praatje kwam maken. Waar we daarna naar onze kamer gingen en ons klaar gingen maken voor het diner. De kamer was ruim, luxe en netjes. Bij de aankomst in het restaurant werden we weer netjes ontvangen en kregen we een plekje toegewezen. Verrast werden we door een DJ die lounge muziek draaide. We hadden gekozen voor de gerechten; sticky chicken, gamba pil pil, gyoza, beef tataki, kip tandori, entrecote, loaded fries en als kers op de taart een panacotta en een overheerlijke brownie milkshake. Het was écht een avondje uit en een heerlijke ervaringing. Complimenten voor Leonardo Royal Hotel!

Datum van verblijf: februari 2024
Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade, Owner van Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 februari 2024

Beste Cooky V,

Bedankt voor uw lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat u heeft genoten van uw verblijf, in het bijzonder ons restaurant en we hopen u heel snel weer te zien!

Warme groet,
Team Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade

Beoordeeld op 3 februari 2024

Van het begin tot aan het einde een heerlijk verblijf gehad in het hotel. Aan Mohamed en al zijn vriendelijke collega’s van het restaurant bedankt dat u door uw humor en persoonlijke benadering the cherry on top was. Bijkomend: het hotel ligt dicht bij het strand kijkduin.

Datum van verblijf: februari 2024

Beste Amira,

Bedankt voor uw lovende beoordeling over ons hotel!
Wij zijn blij om te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad en wij hopen u snel opnieuw te mogen verwelkomen in ons hotel.

Warme groeten,
Team Leonardo Royal Hotel Den-Haag Promenade

Beoordeeld op 23 januari 2024

Een prachtig hotel met uitstekende service.
Heel fijn en behulpzaam personeel.
En de kamer zien er prachtig en voor schoon uit.

De service is bij aankomst direct heel persoonlijk.
Dit mede door het persoonlijke welkomsskaartje en het appje met de belangrijke informatie.

Daarnaast is het zwembad klein maar schoon en lekker warm.
De fitness ziet er goed uit, en ook de sauna was netjes.

Kamertip: Het ontbijt is de moeite waard, maar zorg wel dat je voor 9.15u aanwezig bent. Daarna wordt het drukker, maar is het nog steeds goed te doen
Datum van verblijf: januari 2024
Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade, Owner van Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 januari 2024

Beste Jan,

Hartelijk dank voor het plaatsen van een review.
Wat fijn om te horen dat u heeft genoten van het verblijf bij ons.
Wij danken u voor alle mooie complimenten, welke wij ook zeker zullen delen met ons team.
Ook hopen wij u in de toekomst natuurlijk graag nog een keer terug te zien.

Naomi - Front Office

Beoordeeld op 27 augustus 2023

Super bedankt voor een fijn verblijf bij jullie in Den Haag! Vriendelijk personeel, ruime en schone kamer met een leuke attentie! Gebruik gemaakt van het zwembad, was super, en het ontbijt 's ochtends ook erg uitgebreid en lekker (live cooking)! Bij incheck een fiets mogen lenen, binnen 10 min ben je op het strand.
Kom zeker bij jullie terug!

Datum van verblijf: augustus 2023
Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade, Owner van Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 augustus 2023

Beste Aeloinec,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u heeft genoten van ons hotel. We hopen u snel weer te mogen verwelkomenl.

Met warme groet,

Team leonardo