Wilma v
Amsterdam, Nederland

Goed hotel en top ligging, heel vriendelijk personeel!

Beoordeling van Hotel Corona
4,0 van 5 bollen1 jul 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Goed hotel met een erg goed bed! Schone badkamer. Een goed ontbijt. Vooral ook een top ligging lekker midden in het centrum en heel belangrijk, super vriendelijk personeel. Niks op aan te merken. Zeker een aanrader en goed te bereiken met OV. Den Haag heeft mij verrast met veel leuke terrasjes ook.
Datum van verblijf: juni 2024
Kamertip: Receptie is zo vriendelijk dat wanneer je vragen hebt zij je goed helpen, dus vragen maar!
Reistype: Bezocht met vrienden
Gereageerd 3 jul 2024
Beste Wilma,

Hartelijk bedankt voor uw recente verblijf bij ons Boutique Hotel Corona en voor de tijd die u genomen heeft om ons te laten weten hoe u dit ervaren heeft.

Wat super leuk om te kunnen lezen dat u van uw verblijf en Den Haag genoten heeft. Zoals u wellicht begrijpt, is het onze hoogste prioriteit om onze gasten een fijn en comfortabel verblijf te garanderen. Daarom werkt ons gehele team, inclusief alle afdelingen, erg hard elke dag om de beste services te verlenen. Of dit goede tips zijn voor in de stad, een mooie en schone kamer, of een lekker ontbijt, wij doen er alles aan om uw verblijf naar wens te maken en willen u daarvoor ook bedanken. Ook onze locatie is zeker iets waar wij erg trots op zijn, mede door de goede bereikbaarheid van het centrum en de omgeving.

Wij willen u graag nogmaals bedanken voor uw lieve recensie en hopen dat wij u in de toekomst nog een keer mogen verwelkomen!

0.6 km van Hotel Corona
4.1 km van Hotel Corona
4.3 km van Hotel Corona
Meer hotels in Den Haag bekijken
Beoordeeld op 28 juni 2024 via mobiele applicatie

Hotel ligt midden het centrum. Als je overnacht kan je met korting je auto parkeren in een parkeergarage. Wij hadden een kamer aan de voorzijde van het hotel met een mooi uitzicht op het Buitenhof. Kamer was netjes en schoon. Ontbijt wa prima. Personeel was vriendelijk

Datum van verblijf: juni 2024
Receptie Corona, Gastenservice/Front Office van Hotel Corona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juli 2024

Beste Danny en Mariella,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van uw mooie recensie. Wij zijn erg blij om te lezen dat u van uw verblijf heeft genoten bij ons Boutique Hotel Corona.

Zoals u wellicht begrijpt, werkt ons gehele team naar één doel, om onze gasten een onvergetelijke positieve ervaring te bieden. Daarom waarderen wij uw lieve woorden over ons personeel, onze kamers en het ontbijt erg veel.
Verder vinden wij het ook leuk om te kunnen lezen dat u van onze centrale locatie heeft genoten. Dit is ook zeker één van de aspecten waar wij erg trots op zijn, door de makkelijke bereikbaarheid van het centrum en omgeving.

Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in de nabije toekomst en super bedankt voor uw mooie recensie!

Beoordeeld op 9 juni 2024 via mobiele applicatie

Vlakbij Binnenhof
Vriendelijk personeel die gastvrij en dienstbaar zijn. Heerlijk ontbijt. Keurige kamers en orima prijs kwaliteitsverhouding. Winkels en terassen zijn dichtbij. Ook het openbaar vervoer. Parking is dichtbij en betaalbaar. Niets viel tegen. Wauw

Kamertip: Een tof hotel
Datum van verblijf: juni 2024
Receptie Corona, Gastenservice/Front Office van Hotel Corona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 juni 2024

Beste Ramontax,

Hartelijke dank voor uw recente verblijf bij ons Boutique Hotel Corona en voor de tijd die u genomen heeft om ons te laten weten hoe u dit ervaren heeft.

Wat super leuk om te kunnen lezen dat u van uw verblijf genoten heeft. Zoals u wellicht begrijpt, streven wij naar tevreden gasten die met onvergetelijke ervaringen weer ons hotel verlaten. Aan uw recensie te zien, is dit ons gelukt, en daar zijn wij erg trots op.
Ten eerste willen wij u graag oprecht bedanken voor de mooie woorden die u heeft achtergelaten over ons personeel. Ons gehele team, inclusief alle afdelingen werken erg hard elke dag om de beste services te verlenen. Of dit goede tips zijn, mooie prijzen, of schone en comfortabele kamers, wij zorgen ervoor, dat alles naar uw wens is. Daarom, vinden wij het lezen van uw erkenning over dit aspect, erg fijn.

Verder vinden wij het ook fijn om te lezen dat u van onze locatie genoten heeft. Dit is zeker een aspect waar wij erg trots op zijn. Mede door onze centrale ligging, zijn de bekendste bezienswaardigheden en winkel straten erg makkelijk te bereiken te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer. Helaas beschikt deze centrale ligging ons niet om een eigen parkeergarage te bieden aan onze gasten, maar zo te lezen heeft u geen enkel probleem mee gehad.

Nogmaals bedankt voor uw mooie recensie. Wij hopen u in de nabije toekomst nog eens terug te mogen zien in ons Boutique Hotel Corona!

Beoordeeld op 23 februari 2024

Prima centraal gelegen hotel om den haag te verkennen. Wij hadden een comfort kamer geboekt, niet gekeken naar de ligging van de kamer. deze kamer blijkt te liggen aan de binnenplaats. een volgende keer zal ik deze niet boeken in verband met het geklap en gerol van de containers 's morgens vroeg en 's avonds laat. ontbijt is beperkt maar voldoende.

Kamertip: let op de luggung van de kamer
Datum van verblijf: februari 2024
Receptie Corona, Gastenservice/Front Office van Hotel Corona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 maart 2024

Beste Jantje,

Hartelijk dank voor uw recente verblijf bij ons Boutique Hotel Corona en de tijd die u genomen heeft om ons te laten weten over uw ervaringen.

Ten eerste bieden wij graag onze oprechte excuses aan dat wij niet uw wensen hebben voldaan wat betreft de ligging van de kamer. Uiteraard snappen wij dat u liever een mooier uitzicht had gehad tijdens uw verblijf, samen met minder geluidsoverlast. Tijdens de renovatie een paar jaar geleden hebben wij de hotelkamers extra geïsoleerd, het is dus vervelend om te lezen dat u hier toch last van heeft gehad. Voelt u zich alstublieft vrij om tijdens een volgende keer bij ons uw wensen kenbaar te maken. Wij zijn hier om u te helpen, eventueel hadden wij u een andere kamer kunnen toewijzen. Natuurlijk snappen wij wel dat dit niet de ideale optie voor u was, en daarvoor bieden wij nogmaals onze excuses aan.

Wel vinden wij het fijn om te lezen dat u van de rest van uw verblijf genoten heeft. Onze locatie is zeker iets waar wij trots op zijn. Door onze centrale ligging in het historische centrum van Den Haag, zijn alle bezienswaardigheden en winkels goed bereikbaar. Daarom vinden wij het ook erg leuk om te kunnen lezen dat u hiervan genoten heeft.

Wij bedanken u nogmaals voor de mooie recensie die u achtergelaten heeft en wij hopen u in de nabije toekomst nogmaals te mogen verwelkomen!

Beoordeeld op 14 januari 2024

Het eerste hotel waar slip vrije tegels lagen in badkamer, wat een echt pluspunt is.
Hotel is in centrum van de stad, zodat alles binnen loopafstand ligt.
De kamers waren van hoogstaande kwaliteit.
Er word een goed ontbijt geserveerd.
Mensen bij incheckbalie zijn zeer behulpzaam bij vragen.

Datum van verblijf: januari 2024
Receptie Corona, Gastenservice/Front Office van Hotel Corona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 januari 2024

Beste GerritMee,

Wij willen u graag bedanken voor uw verblijf bij Boutique Hotel Corona en waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen on ons te laten weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.

Het is goed om te lezen dat u zo tevreden bent over onze badkamertegels. Comfort en veiligheid zijn bij ons van groot belang, dus het is goed om te weten dat u dit gewaardeerd heeft. Ook zijn wij blij dat u heeft genoten van onze centrale locatie in het hart van Den Haag, waardoor bijna alles zich op loopafstand bevindt. Dit is ook zeker iets waar wij zelf trots op zijn. Verder, vinden wij het erg fijn om te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad met het ontbijtbuffet in ons inpandig restaurant BIT. Onze collega’s van het restaurant werken elke dag met passie om een vers en grotendeels huisgemaakt ontbijtbuffet voor onze gasten te serveren. Ons team streeft ernaar om hoge kwaliteit en gastvrijheid te bieden en wij waarderen daarom uw complimenten enorm.

Nogmaals, hartelijk dank voor de tijd die u genomen heeft om uw mooie recensie te schrijven. Uw mooie beoordeling wordt zeer gewaardeerd. Wij hopen u in de nabije toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Met gastvrije groet,
Anna Groenewegen
Front-Office Shiftleader

Beoordeeld op 2 december 2023 via mobiele applicatie

De ontvangst van mijn vrouw en mij bij hotel Corona was buitengewoon hartelijk en service gericht. De kamer was uitstekend: ruim, schoon en comfortabel. Het ontbijt meer dan voortreffelijk. Het uitchecken verliep al even hartelijk als de ontvangst. Het hotel ligt bovendien op een van de mooiste plekken van Den Haag midden in het centrum. Wat wil een mens nog meer ?

Kamertip: Kom met het OV Corona is daarmee zeer goed bereikbaar en geen gezeur met het parkeren van een auto
Datum van verblijf: december 2023
Receptie Corona, Gastenservice/Front Office van Hotel Corona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 december 2023

Beste meneer Steenweerd,

Hartelijk dank voor het nemen van de tijd om uw ervaring in ons hotel online te delen. Wij zijn erg blij om uw complimenten te lezen.

Ons personeel doet zijn uiterste best om onze gasten zich thuis te laten voelen tijdens het verblijf, wat fijn dat u dit is opgevallen. Wij doen ons best om onze kamers met de beste faciliteiten, schoon en comfortabel te hebben voor onze gasten.
Uw complimenten betreft het ontbijt zullen wij delen met de restaurant manager van BIT.
Wat fijn om te lezen dat onze centrale locatie passend was voor uw verblijf, wij zijn dan ook erg trots op onze locatie.

Nogmaals dank voor uw mooie woorden. Wij hopen u in de nabije toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.

Met hartelijke groet,

Merel Nederend