Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 17:00
Opslaan
  
Google
Manieren om Kunstmuseum Den Haag te ontdekken
vanaf 191,96 US$
Meer info
vanaf 94,09 US$
Meer info
vanaf 30,18 US$
Meer info
Beoordelingen (1.566)
Beoordelingen filteren
1.566 resultaten
Waardering van reizigers
877
587
90
8
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
877
587
90
8
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.566 beoordelingen
5 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Het museum ligt tussen het Museon en het fotomuseum in en ligt op 1.5 km afstand van Scheveningenstrand. Het valt dus prima te combineren. Het was heerlijk vertoeven en de collectie is ruim en divers. Echt een aanrader.

Datum van activiteit: juli 2020
Bedank Enjoying1234
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juni 2020 via mobiele applicatie

door corona is het niet meer de hele museum te bezoeken in een keer.
Er zijn 2 routes.. de berlage en de mondriaan route.
Behoren bij de mondriaan route zijn de tentoonstellingen van A.R.PENCK.NAVID NUUR .MONDRIAAN &DE STIJL en LUCASSEN.
Het is een mooie tentoonstelling

Datum van activiteit: juni 2020
Bedank sbj_wk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juni 2020

Ondanks alle aanpassingen hebben wij een geweldige leuke/interessante "mondriaan route" gedaan. Alles is perfect geregeld en gaat heel relaxed.
Naast het zeg maar chaotische werk van A.R. Penck hebben wij de werken Van Mondriaan en De Stijl bekeken. Met een tussenstop in het Grand Cafe was het inderdaad bijna zo'n 2 uur.

Datum van activiteit: juni 2020
Bedank fmoreijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juni 2020 via mobiele applicatie

Prachtig. Dit mag je niet missen.
Ivm met Corona was er een verplichte route die ons daardoor ook langs Wonder van Delfs Blauw* leidde. Gelukkig maar: in andere tijden zou ik die hebben uitgesteld maar nu kreeg ik al dit prachtigs alsnog te zien. * En nog niet eens volledig omdat nogal wat leenstukken niet vervoerd konen worden.

Datum van activiteit: juni 2020
Bedank Esme M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 maart 2020 via mobiele applicatie

Wat ewn mooi gebouw.
Maar Wat een mooie tentoonstellingen we waren er vorigjaar en nu kon het niet ivm de corona.
Jammer maar we gaan voor volgendjaar als we weer in kijkduin aan de zee het voorjaar inluiden.
Vooralsnog is het wel te hopen dat de situatie dan weer als vanouds is we weer kunen genieten van deze bijzondere locatie en de mooie tentoonstellingen

Datum van activiteit: maart 2020
Bedank Tourincarchaufeur
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken