Vacation.expert
Overijssel, Nederland

Goede Hilton

Beoordeling van Hilton The Hague
4,0 van 5 bollen18 mei 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Al heel vaak hier geweest. Hotel is goed maar merk over de jaren heen steeds minder waardering voor Hilton Diamond status.

Vroeger upgrades naar zelfs King one bedroom suite. Tegenwoordig krijg je vaak upgrade van king room naar King executive. Als diamond member is dit een waardeloze upgrade. Zeggen dat high Floor een upgrade is. 5e verdieping in Nederland is niet bijzonder.

Advies waardeer je meest loyale klanten beter!!!!
Ik slaap 70-90 nachten per jaar in een Hilton. Kaartje neerleggen dat het hier mijn 20ste verblijf is, is attent maar heb liever weer upgrades zoals vroeger.
Datum van verblijf: mei 2024
Reistype: Bezocht met familie
Gereageerd 20 mei 2024
Geachte gast,
Hartelijk dank voor uw verblijf en feedback. Graag informeer ik u dat wij onze Diamond members altijd een upgrade geven naar het eerst volgende beschikbare level, zoals in de terms and conditions beschreven staat. Bij ons is de vijfde verdieping onze executive verdieping waar ook de lounge gevestigd is. Wij vinden het dan ook zeer spijtig te lezen dat u dit niet bijzonder genoeg vind. Helaas kunnen wij niet altijd een king one bedroom suite geven, gewoonweg omdat dit niet altijd beschikbaar is. Maar als het beschikbaar is dan geven we deze ook aan onze loyale Hilton Honors Diamond members. Desondanks hopen wij u toch weer te mogen begroeten bij Hilton The Hague.. Met vriendelijke groeten, Jacky, Guest Relations
0.6 km van Hilton The Hague
Foto van Riva Hotel bij de ingang
7.4 km van Hilton The Hague
Meer hotels in Den Haag bekijken
Beoordeeld op 2 januari 2024 via mobiele applicatie

Kwalitatief zeer goed hotel bij het Noordeinde. Professionele , vriendelijke ontvangst. Kamers zijn ruim , comfortabel en fraai vormgegeven. Badkamer mooi en zeer goed met separate douche en bad. Bar met allure en ook weer zeer fraai. Ontbijtruimte / restaurant bijzonder goed en mooi met attent en vriendelijk personeel. Parkeergarage onder het hotel is gemakkelijk. Enige punten ter verbetering: zeer langzame wifi van 4 mbps . Voor sneller internet moet je bijbetalen!
Dit kan in de huidige tijd echt niet meer. In de meeste Europese hoofdsteden krijg je minstens 400 mbps gratis in hotels. En de meloenen bij het ontbijt hadden weinig smaak. Maar voor de rest was alles perfect.

Datum van verblijf: december 2023
Jacky Eerdhuijzen, Guest Services / Front Office van Hilton The Hague, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 januari 2024

Geachte gast,
Hartelijk dank voor uw verblijf en review. Het is fijn te zien dat u heeft genoten van u verblijf.
U gaf ons 5 sterren, dat heeft onze dag gemaakt!

Beoordeeld op 16 december 2023

Aardige kamer jammer niks mis mee. De bar was gesloten ivm een privé feest. En dat hebben we geweten de bassen dreunde met geweld door de kamer. Bij navraag bleek het feest om 23:00 afgelopen helaas was dat pas
middernacht. Nog een keer contact gezocht, het isn’t toch veel zachter wat niet het geval was. Feesten en hotelkamers boven de bar geen goed idee voor een hotel.Reactie van het hotel u kunt punten krijgen of een drankje voor de overlast, nou hou dat maar. Volgende keer gewoon een ander hotel.

Datum van verblijf: december 2023
Jacky Eerdhuijzen, Guest Services / Front Office van Hilton The Hague, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 december 2023

Geachte gast,
Hartelijk dank voor uw verblijf en review. Het spijt ons te lezen dat u overlast heeft ervaren van het feest dat in de bar gaande was. Wij betreuren het zeer dat het aangeboden drankje om het leed iets te verzachten niet word gewaardeerd. Desondanks hopen wij dat u wel heeft genoten van de stad.

Beoordeeld op 16 augustus 2023 via mobiele applicatie

Een uitstekend hotel. Attente staf, mooie ruime kamers. Een uitstekende niet te dure parkeergarage onder het gebouw. Attente bediening. restaurant, Blue Blood, is voortreffelijk. Het ontbijt is uitgebreid maar ik vond het fruit nog erg onrijp.. al met al een aanrader en heerlijk dicht bij de binnenstad.

Reistype: Reisde alleen
Jacky Eerdhuijzen, Guest Services / Front Office van Hilton The Hague, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2023

Geachte meneer Robert,
Hartelijk dank voor uw verblijf en uw positieve review. Wij zijn erg blij te lezen dat u een fijn verblijf heeft gehad.
Wij hopen u binnekort nogmaals te verwelkomen bij HIlton The Hague.

Beoordeeld op 15 augustus 2023 via mobiele applicatie

Het hotel is goed gelegen en de inkom geeft je direct het gevoel van een beter hotel. De dames van de receptie waren zeer vriendelijk en stijlvol. De kamer is groot mooi ingericht zoals je mag verwachten in deze prijsklasse. De badkamer is groot en zeer proper. Minpunt is wel de kleine douche een wat zwaardere persoon zal hier problemen mee hebben. Het ontbijt was super alles is aanwezig en van goede kwaliteit. De eetzaal was wel half afgesloten en daardoor te klein en druk. Het enige minpunt is dat je in een 5 sterren hotel toch verwacht dat de mini bar gevuld is met minstens een beetje water. Als we terug gaan naar Den Haag mag het voor mij zeker terug Hilton zijn.

Kamertip: Met tram ben je op 7 minuten aan zee voor een aangename strand wandeling en terrasje
Datum van verblijf: augustus 2023
Jacky Eerdhuijzen, Guest Services / Front Office van Hilton The Hague, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2023

Geachte meneer Wimeetgraag,
Hartelijk dank voor uw verblijf en reviw.
Het is aangenaam te zien dat u heeft genoten van uw verblijf en onze services.
Wij hopen u in de nabije toekomst nogmaals te begroeten bij Hilton The Hague.
Hartelijke groeten, Jacky, Guest Relations

Beoordeeld op 15 augustus 2023

Hilton Den Haag ligt voor een stadsbezoek bijzonder strategisch, het centrum van Den Haag ligt direct om de hoek. Het restaurant is een bijzondere ervaring, enthousiaste bediening en de kwaliteit hoort bij het beste wat ik ooit gegeten heb (en ik kom nog wel eens ergens)

Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts

Geachte meneer Willemd,
Hartelijk dank voor uw bezoek aan ons hotel en restaurant. Het is prettig te zien dat u heeft genoten van u verblijf .
Uw review heeft onze dag gemaakt! Wij hopen u binnenkort nogmaals te mogen begrpeten bij Hilton The Hague.