Marlies K
Maastricht, Nederland

Top hotel

5,0 van 5 bollen8 aug 2022 beoordeeldvia mobiele applicatie
Favoriet van het hotel
Comfortabel hotel, vriendelijk personeel, mooie lichte foyer, moderne ingerichte ruime kamer met kasten, kitchenette, vaatwasser en Nespresso koffiemachine. Praktische badkamer. Een gevarieerd ontbijt, koffie/thee/water met citroen/munt, zoveel pakken als je wilde. De ligging was tegenover het Binnenhof, hofvijver, centraal tov musea, de binnenstad en zelfs het strand.
Datum van verblijf: augustus 2022
Kamertip: Gemakkelijk met openbaar vervoer, museum bezoek, mooie binnenstad, parkeergelegenheid bij het hotel
Reistype: Bezocht met familie
Kevin Prinsen, Eigenaar van Staybridge Suites the Hague - Parliament, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 5 jun 2024
Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw feedback. Super fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest tijdens uw verblijf. We zien u graag terug bij een volgend bezoek aan onze stad.

Warme groet,
Foto van Riva Hotel bij de ingang
6.9 km van Staybridge Suites the Hague - Parliament
Meer hotels in Den Haag bekijken
Beoordeeld op 19 september 2021 via mobiele applicatie

Weekendje den Haag in hotel staybrige verbleven, super mooi hotel met mooie schone nette kamer ( ook geschikt als fam kamer door tussendeur ) En wij hadden als 4 vriendinnen geschakelde kamers en konden zo samen ontbijten wat super gezellig was. Ontbijtje was ook prima! En vriendelijke personeel.

Datum van verblijf: september 2021
Marina Boot, Eigenaar van Staybridge Suites the Hague - Parliament, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 oktober 2021

Beste U3489KKdianah,

Bedankt voor deze prachtige beoordeling! Wat fijn om te horen dat jullie hebben genoten van jullie vriendinnen-uitje en dat de kamer, het ontbijt en onze gastvrijheid naar wens zijn geweest :)

Wij hopen jullie dan ook een volgende keer opnieuw te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 1 augustus 2021

Mooi hotel met zeer ruime kamers inclusief keukentje met vaatwasser. Zeer schoon, goede bedden en een grote badkamer. Personeel is behulpzaam en vriendelijk. Heerlijk ontbijt met iedere dag variatie. De ligging tegenover de hofvijver is ideaal. Je zit midden in de stad, maar toch is het heel rustig binnen in het hotel. Zeker een aanrader!

Datum van verblijf: juli 2021
Marina Boot, Eigenaar van Staybridge Suites the Hague - Parliament, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2021

Beste Ryanvangestel,

Hartelijk dank voor de tijd die u heeft genomen om ons te voorzien van deze prachtige review!

Wij zijn erg blij om te horen dat u heeft genoten van de locatie, de kamer, het ontbijt en onze gastvrijheid.

Graag hopen we u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 30 juli 2021

Heel fijn hotel, fijne bedden. Ontbijt haal je beneden op en kun je op de kamer opeten, alles is heel netjes verpakt. Schoon hotel vriendelijk personeel.
2 min van het centrum👍
Geen gehorige kamers.
Aanrader!

Beste Neth2020,

Dank u wel voor deze mooie recensie over uw verblijf bij Staybridge Suites The Hague! Wij vinden het erg fijn om te horen dat alles naar wens is geweest en dat u heeft genoten van de locatie, de kamer en het ontbijt.

Graag verwelkomen wij u in de toekomst opnieuw!

Beoordeeld op 21 juli 2021

We hebben hier één overnachting gehad, bij aankomst werden we goed ontvangen en mochten we al voor 15.00 inchecken. Kamers waren echt heel groot en schoon. Vriendelijk personeel , ontbijt was prima. Maar we mochten niet kiezen wat we wilden eten, kregen een standaarddienblad. Verder echt een toplocatie. Zeker waard om nog een keer heen te gaan.

Datum van verblijf: juli 2021
Marina Boot, Eigenaar van Staybridge Suites the Hague - Parliament, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2021

Beste 470talithav,

hartelijk dank voor de recensie, fijn dat het verblijf naar wens was. We hebben vanwege Covid ons ontbijt aangepast, zodat u een deel zelf kunt kiezen en pakken en het ander deel, de onverpakte items aangereikt krijgt. Wij serveren een continental ontbijt, wat we aanvullen zodat u de dag goed kunt starten. Graag zien we u wederom bij ons terug bij een volgende bezoek aan Den Haag.

Hartelijke groet,
Marijn Neelen
General Manager

Beoordeeld op 24 juni 2021 via mobiele applicatie

Wat een heerlijk hotel. Midden in het centrum en dus echt overal dichtbij. Goede mogelijkheden om te parkeren en een top kamer. Het is er goed schoon en fijn koel bij binnenkomst. We hadden een leuk uitzicht op de hofvijver, fijn dat ook de kleine ramen te blinderen waren. Aan alles was gedacht. Een echte aanrader!

Datum van verblijf: mei 2021

Beste Esmeedek,

fijn te lezen dat u een prettige tijd bij ons heeft gehad en u ons aanraadt! Dank u wel dat u de moeite heeft genomen dit ook te delen via TripAdvisor.

Heel graag tot ziens!

Hartelijke groet,