Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ontvangst was uiterst vriendelijk. Hotel ligt midden in de stad. Alles is op loopafstand of per tram te doen. Incheck 15.00u. Kamer 301 was een nette kamer op zuid/west en uitkijkend op het achterterras. Schone handdoeken, goede bedden. Alleen, vanuit de badkamer stonk het ontzettend naar rook van sigaretten. De afzuiginstallatie werkte niet. Ook zat de toiletbril los en de lamp boven de spiegel was kapot. Omdat wij dit pas laat op de avond merkten, hebben we niet geruild. Bij het uitchecken hebben wij dit bij de receptie gemeld. Het verblijf was hierdoor helaas niet erg goed te noemen ondanks dat de kamer en bedden prima waren.
Datum van verblijf: februari 2020
Kamertip:Let op bij de kamer of de afzuiginstallatie werkt. Vieze lucht blijft hangen vanuit andere ruimtes.
Prijs/kwaliteit
Service
Slaapkwaliteit
Prima hotel, prima service, prima badkamer en prima bed. Alles was schoon. T hotel was via booking.com erg goedkoop (57 euro) en ligt midden in het centrum. Als uitvalsbasis zeer geschikt. Je kunt in de buurt ook goed eten en ontbijten
Datum van verblijf: januari 2020
Stel Maurits B een vraag over Hotel Hague Center
Patten hotel is nu Hotel Hague Center. Tijdje terug hier verbleven en het is SMERIG !!. Van ongedierte tot vieze bedden, haren en schimmels. Van de stank wordt je misselijk. Met een klacht wordt niets gedaan.
Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde alleen
Stel Maartenvdb_-e een vraag over Hotel Hague Center
Voor mij boven verwachting goed hotel, mijn kamer was schoon ruim en rustig en op een prima ligging in het centrum van Den Haag. Winkels om de hoek en ook Mauritshuis en Binnenhof met 10 minuten lopen......
Kamertip: ik zat aan de achterzijde, staartzijde misschien wat onrustiger
Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde alleen
Slaapkwaliteit
Hygiëne
Service
Stel Jansje007 een vraag over Hotel Hague Center
Elly W
Beoordeeld op 14 maart 2019 via mobiele applicatie
De kamers waren vreselijk warm geen ramen dus erg benauwdeen muur van de slaapkamer zat tot op zo 'n 40 cm hoogte allemaal schimmel. Zeker geen aanrader Ontbijt was een aanfluiting afbakbroodjes die verbrand waren en uitgedroogd wit en bruin brood. Alleen margarine een dame die geen Nederlands sprak en bij de receptie een erg onvriendelijke jonge man.
Datum van verblijf: maart 2019
Stel Elly W een vraag over Hotel Hague Center
CharlotteL3312
Beoordeeld op 23 februari 2019 via mobiele applicatie
Schimmel op de muur, geen ramen. Mooie badkamer en vrij stijlvolle meubels. Verdere hygiene oké. Heel muffe kamer. Weinig zuurstof.
Verder vriendelijke man aan de receptie en een goede ligging. Te midden van China town.
Datum van verblijf: februari 2019
Stel CharlotteL3312 een vraag over Hotel Hague Center