Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima koffie met gebak”
Beoordeling van Lido Restaurant

Lido Restaurant
Geclassificeerd als nr. 135 van 1.361 Restaurants in Rotterdam
Keukens: Internationaal
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
23 maart 2020 beoordeeld

We namen koffie met gebak in het Lido restaurant. Was lekker en je zat er erg leuk aan het raam met uitzicht op de stad.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank Vaca2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (276)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 276 beoordelingen

27 januari 2020 beoordeeld

We zijn hier laatst geweest voor een diner op uitnodiging van een vriend. De locatie op de Rotterdam is prachtig maar het eten hadden we meer van verwacht.
Het was erg gehaast en getimed eten. En ook best kleine porties. We hadden ook best en opgejaagd gevoel omdat de bediening bij even natafelen elke paar minuten vroeg wat we wilden terwijl wij duidelijk aangegeven hadden dat wij zelf wel even bediening zouden roepen als we wat wilden.

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank mrbertnl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We aten hier 1 avond tijdens ons verblijf op de ss Rotterdam. Het menu was positief verrassend, erg doordacht en smakelijk. Ook de wijn beviel prima. Tegen een zeer schappelijke meerprijs kon het toetje verandert worden in een kaasplantje (flexibel!). Als je meerekent dat de bediening erg aanrdig en behulpzaam was en daarnaast ook het uitzicht naar buiten goed was, kun je maar tot 1 conclusie komen: dikke prima!

Datum van bezoek: december 2019
Bedank MarcRDG
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 november 2019 beoordeeld

Op de SS Rotterdam zijn 2 restaurants: Lido en de Club Room. Wij zijn in Lido geweest en hebben daar een plezierige ervaring gehad. Een mooie locatie en als je aan het raam zit een mooi uitzicht op Rotterdam met de Euromast. Het eten was erg goed, mijn vegetarisch voorgerecht (groente spaggetti) was goed op smaak en de runder bavette daarna was lekker mals en goed gegrilld. Er staan op de kaart voldoen gerechten voor iedere smaak.

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank martini185
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 november 2019 beoordeeld

We hebben in de ss rotterdam een rondleiding gehad in de machine kamers . De moeite waard. Daarna gegeten in Lido restaurant. Vriendelijk ontvangst en zeer vriendelijke bediening door Gina. Eten was heerlijk een aanrader .

Datum van bezoek: november 2019
Bedank Ooyen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Lido Restaurant bekeken, bekeken ook

Rotterdam, Zuid-Holland
Rotterdam, Zuid-Holland
 

In Lido Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding