Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
citizenM Rotterdam
Hotels in de buurt
96 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
110 US$
107 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Rotterdam Marriott Hotel(Rotterdam)
187 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
139 US$
122 US$
Novotel
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Ibis Rotterdam City Centre(Rotterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
72 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
183 US$
161 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
nhow Rotterdam(Rotterdam)
181 US$
157 US$
getaroom.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
142 US$
135 US$
getaroom.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
SS Rotterdam(Rotterdam)
106 US$
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Restaurant
  • Roomservice
160 US$
getaroom.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (1.723)
Beoordelingen filteren
1.723 resultaten
Waardering van reizigers
1.081
533
76
19
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.081
533
76
19
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
114 - 119 van 1.723 beoordelingen
3 januari 2017 beoordeeld

  • Verbleef: december 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met citizenM hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
citizenaly, Manager van citizenM Rotterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 januari 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
28 december 2016 beoordeeld

  • Verbleef: december 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met citizenM hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
19 december 2016 beoordeeld

De lokatie is perfect, bij binnenkomst verrast de grote trap en de zelf incheck balie is supersnel en makkelijk. De kamers zijn klein (maar ach het bed is groot en alles is er. Het ruikt er lekker fris en het is bijzonder schoon en netjes (heel belangrijk!) De gadgets op de kamer via de Ipad zijn leuk, het personeel grappig, vriendelijk en internationaal. De 'huiskamer' en zijn zithoekjes zijn prettig.. Ach, ik ben gewoon fan! Call me a Citizen from now on :-)
Een tip? Boek een kamer aan de oude haven kant.

Kamertip: Kies voor de kamer aan de oude haven kant. Rustiger en een mooier uitzicht
  • Verbleef: december 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank dianakoeleman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 november 2016 beoordeeld

Wij kunnen het hotel in Rotterdam alleen maar aanraden.
Zeer vriendelijke werknemers + manager

Originele hoekjes en kantjes om te ontdekken (zithoeken, teksten die je aandacht grijpen, schilderijen, haardvuur). Je neemt best de tijd om elke muur, vloer enz te bestuderen want overal vind je verrassingen :).

De kamer is ook prima. Alles wat je nodig hebt én meer is aanwezig.
Alles te bedienen met een Ipad, heel makkelijk.
Uitgebreid entertainment pakket.

De ligging is eveneens ideaal. Zeker de horeca rond de haven en de buurt van de markthal gaan ontdekken. Originele gebouwen die niet bij elkaar passen maar toch een enorme charme hebben.

Wij hadden een superervaring.

Als ik dan toch 2 minpuntjes moet noemen:
Eten in de bar is vrij prijzig voor wat je krijgt.
Het kussen in voor mij veel te zacht (bed is wel hemels). Maar ik zag achteraf in hun boekje dat je steeds een ander kussen mag vragen dus eigenlijk mijn eigen fout. De info best bij aankomst doornemen en niet bij vertrek ;)

En nog een advies: 1 nacht is te weinig, blijf maar langer, het zal je niet beklagen :)

  • Verbleef: november 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met citizenM hotels
1  Bedank 435evelynet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goeie bar, leuke kamer. Beetje standaard. Studenten in de receptie. Ligging is top. Bovenop blaak recht tegenover de markthal. De bar en het ontbijt is verrassend goed. Geinig concept van zelf sushi of een verpakt worstje bij de borrel tot een creatief ontbijtje.

Verbleef: november 2016, reisde met vrienden
Bedank roeltrip
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken