Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Rotterdam Marriott Hotel
Hotels in de buurt
178 US$
164 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Novotel Rotterdam Brainpark(Rotterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
137 US$
120 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
103 US$
Travelocity
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
90 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 106 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

136 US$
123 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
95 US$
92 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Stayokay Rotterdam(Rotterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
89 US$
80 US$
Travelocity
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Ibis Rotterdam City Centre(Rotterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
84 US$
71 US$
ibis
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 83 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

SS Rotterdam(Rotterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
97 US$
87 US$
Travelocity
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
Besparingsmelding! 12% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 12% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 99 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

nhow Rotterdam(Rotterdam)
122 US$
116 US$
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (1.659)
Beoordelingen filteren
1.659 resultaten
Waardering van reizigers
953
513
135
46
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
953
513
135
46
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
99 - 104 van 1.659 beoordelingen
10 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je op dit hotel iets aan te merken hebt,ben je niet goed wijs!
Ook zeer goede bedden,mooie kamer,goede locatie!!!
Één woord: FANTASTISCHE ERVARING!
Personeel,bediening,ontbijt ,hygiëne,...alles piccobello

Verbleef: september 2017
Bedank Nicky V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

In de kamer op de 10 verdieping aan de zijde van het centraal station komt het geluid van de voorbij rijdende tram de slaapkamer binnen hierdoor werd ik zeer vroeg in de ochtend gewekt. Dit was niet de bedoeling. Bij gebruik van de douche in een gesloten badkamer beslaat de spiegel.door gebrek aan voldoend ventilatie. Verder goede bedden en alle faciliteiten aanwezig die je van een hotel op dit niveau mag verwachten.
Mijn volgende kamer moet beslist aan de andere kant van dit hotel liggen

Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
Bedank Lekker2011
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sanne_MarriottRTM, Guest Relations Manager van Rotterdam Marriott Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 augustus 2017

Geachte Lekker2011

Geachte Dhr. Assink,

Hartelijk dank voor de tijd die u genomen heeft uw feedback met ons te delen. Mede dankzij uw reactie kunnen wij onze service naar een hoger level brengen.

De ervaring die u omschreven heeft is zeker niet de ervaring waar wij naar streven als vijf sterren hotel zijnde. Ik vind het dan ook vervelend te moeten vernemen dat u geluidoverlast heeft ervaren van de trams op de vroege ochtend. Bij een volgend verblijf zou ik u willen vragen mij, of mijn collega's persoonlijk te verzoeken voor een kamer aan de achterzijde van het hotel. Hier rijden namelijk geen trams of ander verkeer waardoor de kamers aan deze zijde een stuk rustiger zijn.
Uw opmerking met betrekking tot de ventilatie in de badkamer heb ik persoonlijk gedeeld met de betrokken teams om dit onder de aandacht te brengen.

Hartelijk dank nogmaals voor deze waardevolle recensie!

Bij een volgende boeking neemt u gerust contact met mij persoonlijk op via sanne.tenwolde@marriottrotterdam.com zodat ik voor een rustige kamer kan zorgen met een goede ventilatie in de badkamer.

Met warme groet,

Sanne ten Wolde - Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2017 beoordeeld

Prima kamer, alles schoon.
Uitstekende bedden met uitmuntend bedtextiel.Het personeel was uitermate vriendelijk, behilpzaam en professioneel.
We hebben van de Gym gebruik gemaakt. Deze was redelijk.
Het ontbijt was zeer goed.
Het hotel ligt in het hart van Rotterdam, alles is op loopafstand.
Dit is een prima hotel om in te verblijven en Rotterdam te verkennen.

Kamertip: 12e Etage met uitzicht over de stad is prima
  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank HPLLevels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Tegenover het centraal station van Rotterdam gelegen, nog geen 4 minuten lopen. Vriendelijke ontvangst bij inchecken en alles wordt je netjes uitgelegd m.b.t. de gang van zaken in het hotel. Kamer schoon, prima bed, niet te hard maar ook niet te zacht. Zeker een aanrader

Verbleef: juli 2017, reisde met vrienden
Bedank ArjanZevenaar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2017 beoordeeld

Een uitstekend hotel op misschien wel de handigste locatie van Rotterdam. Tegenover het Centraal Station en nog geen 5 minuten lopen naar centrum en Coolsingel. Het Boymans van Beuningen museum is op maar ca. 15 minuten loopafstand.
De kamer, tenminste als je een deluxe kamer hebt op de 11e verdieping, is uitstekend en het personeel is zeer attent en vriendelijk.
Het hotel is dus een aanrader.
Ook een aanrader is het visbuffet in het hotel op elke 3e donderdag van de maand. Voor de echte liefhebber.

Verbleef: juli 2017
Bedank Theo B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken