Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima brunch”
Beoordeling van Euromast Tower

Euromast Tower
Geclassificeerd als nr. 142 van 1.388 Restaurants in Rotterdam
Prijsklasse: 9 US$ - 26 US$
Keukens: Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Speciale gelegenheden, Mooi uitzicht
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Wijk: Nieuwe Werk
26 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben een prima ervaring met een brunch op de Euromast. De kwaliteit is voldoende wat je van een brunch mag verwachten, verse broodjes bijvoorbeeld. Misschien nog een klein soepje erbij, zou het af maken. Verder ei, worstjes, spek en vleeswaren en kaas. Ook zoetigheden. Koffie en thee naar behoefte.

De bediening is vriendelijk en correct en er is ruim de tijd om te eten.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank anke2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (635)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 635 beoordelingen

17 september 2020 beoordeeld

Het uitzicht is fenomenaal, dus in dat opzicht is de Euromast met zijn Euroscoop echt een aanrader. Het eten valt kwalitatief tegen. Aanvankelijk vond ik de prijs voor een 3-gangen surprisediner op deze locatie best meevallen, maar wat geserveerd werd was kwalitatief niet hoogstaand en de porties waren erg klein. Hierdoor toch het gevoel dat prijs/kwaliteit niet heel best was. Het wilde zwijn was te rood/rauw en zaten echt taaie, rauwe vethompen aan. Zat ook niet veel smaak aan de zalm.
Dus qua locatie: top!
Qua kwaliteit van het eten: matig.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank PdB81
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2020 beoordeeld

wij hebben hier een bruch gehad en ik wil dit er over kwijt dat het een troosteloze smerige tent is over al lagen brood kruimels op tafels en op de vloer er werd slecht bediend het werd neer gezet en 1x gevraagd wat je wilde drinken en verder niet met de corona regels werd totaal niets gedaan behalve een pot gel voor je handen

Datum van bezoek: september 2020
Bedank rsymkers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2020 beoordeeld

Wij zijn super goed geholpen, heerlijk gegeten en hele leuke bediening die interesse toont in jou als persoon. Drie gangen werd menu uitgebreid uitgelegd en rekening gehouden met dieet wensen. Dit is zeker een aanrader. En een extraatje, wij boekten op diezelfde avond voor onze beste vrienden ivm met hen jubileum en wij zijn zeer te spreken over de service. Echt een aanrader! Wij komen zeker terug!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank H114KBalbertg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2020 beoordeeld

We hebben heerlijk gegeten. De keuken heeft enorm zijn best gedaan om kleine speciale gerechtjes te serveren. Heel professioneel. Een top kolk. Ook voor prima prijs. Echt een avondje uit. Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank renate0307
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Euromast Tower bekeken, bekeken ook

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
 
Rotterdam, Zuid-Holland
Rotterdam, Zuid-Holland
 

In Euromast Tower geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.