Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
110 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 02/10/21
Booking.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams128 US$
alle 19 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.701)
Beoordelingen filteren
1.701 resultaten
Waardering van reizigers
731
618
215
92
45
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
731
618
215
92
45
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
18 - 23 van 1.701 beoordelingen
5 weken geleden beoordeeld

2wkn lang heb ik me elke dag welkom gevoeld....Ondanks dat ik in een rot situatie zat wegens een verhuizing, heb ik mijn verblijf in de Bilderberg Parkhotel als een mooie tussenoplossing ervaren. Ik wil oprecht iedereen bedanken. Team is geweldig!
Groetjes Siham

Datum van verblijf: augustus 2021
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank growtogether202089
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sham Ahmadkhan, Guest Services / Front Office van Bilderberg Parkhotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Beste growtogether202089,

Hartelijk dank voor schrijven van deze prachtige review! Het is echt heel fijn om te lezen dat u zich meer dan welkom heeft gevoeld bij ons in het hotel, ondanks de situatie waarin u zich bevond.

Hopelijk mogen wij u nogmaals snel verwelkomen als gast bij ons in het hotel en dan hopelijk onder normale omstandigheden voor u.

Met vriendelijke groet,
Erik de Wit
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2021

Wij waren met het gezin. De 3 tieners hebben samen op een kamer geslapen. Er was een bed bij gezet. Daar was genoeg plaats voor. De kamers waren schoon alsook de badkamer. Wel een beetje warm op de kamer. Het personeel was zeer vriendelijk. Het ontbijt was zeer goed. Veel keuze en alles werd direct bijgevuld. Ondanks de drukke plek weinig geluidsoverlast.

Datum van verblijf: augustus 2021
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank familiestevens00
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sham Ahmadkhan, Guest Services / Front Office van Bilderberg Parkhotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Beste familiestevens00,

Ik vind het heel fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van uw verblijf in het hotel!
Wij hopen u daarom ook zeker in de toekomst te mogen verwelkomen als gast bij ons in het hotel! Indien u dan speciale wensen heeft, horen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,
Erik de Wit
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 augustus 2021

Zeer vriendelijk en goed personeel, hele mooie kamer. Prachtig uitzicht en een hele mooie badkamer met bad en aparte douche. Goed werkende koelkast. Uitstekende locatie t.o.v centrum Rotterdam en een metrohalte voor de deur van het hotel. Zijn 3 nachten gebleven en geen enkele keer gestoord door lawaai in het hotel van andere gasten. Voor onze dochter van 7 jr gratis een extra bed op de kamer. Dit was voor ons een groot pluspunt, want bij sommige andere hotels ben je verplicht om er een extra kamer bij te nemen wat uiteraard ook aardig wat extra kosten meebrengt. Prijs/kwaliteit verhouding vonden we ook uitstekend. En qua ligging in Rotterdam vinden is dit tot nu toe het beste hotel in Rotterdam waar we zijn geweest.

Datum van verblijf: augustus 2021
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank jvelsen7380
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sham Ahmadkhan, Guest Services / Front Office van Bilderberg Parkhotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Beste Jvelsen,

Heel fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van het verblijf bij ons in het hotel!
Dank voor uw vriendelijke woorden!

Wij hopen u daarom nogmaals in de toekomst te mogen verwelkomen als gast bij ons in het hotel.

Met vriendelijke groet,
Erik de Wit
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2021

Gastvrijheid en zorgen voor staat hoog in het vaandel bij het personeel. Op onze verzoeken werd meer dan we verwacht hadden, ingespeeld. Top!
Personeel is buitengewoon vriendelijk en niets is hen te veel.

Datum van verblijf: augustus 2021
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Bfvanvliet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sham Ahmadkhan, Guest Services / Front Office van Bilderberg Parkhotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Beste Bfvanvliet,

Dank voor uw vriendelijke woorden! Het doet mij goed dit te lezen! Ik hoop u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen als onze gast !

Hopelijk tot snel

Met vriendelijke groet,
Erik de Wit
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 augustus 2021 via mobiele applicatie

Mooie locatie in het centrum en vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie, schone kamer. Ontbijt was uitgebreid en van prima kwaliteit.
We konden parkeren op eigen terrein, ook dit was prima geregeld.
Lekkere bedden, we hebben er heerlijk geslapen.

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank S8191MSmarcb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sham Ahmadkhan, Guest Services / Front Office van Bilderberg Parkhotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Beste S8191MSmarb,

Echt heel fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf in het hotel bij ons!
Wij hopen u daarom ook graag nogmaals te mogen verwelkomen als gast !

Met vriendelijke groet,
Erik de Wit
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken