Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Erg mooie en gezellige zaak”
Beoordeling van Waag

Waag
Geclassificeerd als nr. 24 van 319 Restaurants in Leiden
Prijsklasse: 12 US$ - 23 US$
Gegevens restaurant
5 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig aan het water zitten lunchen. Kaart is goed, redelijk wat keus om te lunchen. Top bediening en top lunch gehad!
Ik beveel de Waag aan!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank B5216CQrobertw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (892)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 892 beoordelingen

16 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

In juli 2020 hier wezen eten. Overdag kunnen reserveren voor dinner in de avond. Waag bevind zich in een uniek pand met een mooie uitstraling, de muziek op de achtergrond zorgt voor een relaxed sfeer. De dinner kaart is redelijk beperkt maar voor mij persoonlijk genoeg keuze. Het eten smaakte goed de porties hadden wel wat groter gemogen. Prijsniveau is normaal

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank roel1996
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Locatie is perfect in het centrum. We hebben achterin gezeten. Ik zat zelf tegen een muur aan te kijken. Muziek was prima. Ik vond het eten gemiddeld. Kreeftensoep was lauw en niet bijzonder. Dat was jammer. Bediening was wel oké. Stan en co Arnhem is van dezelfde eigenaar. Dat zie je aan veel. Maar in Arnhem vind ik het allemaal wat beter. Maar dat kan ook een momentopname zijn. Daarom 3 sterren.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank 933harmn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juni 2020 beoordeeld

Op een mooie locatie aan in Leiden aan het water. Ze houden zich netjes aan de corona voorschriften, wat wel opvalt is dat vooral de jongeren mensen zich netje melden en niet direct op het terras gaan zitten. De ouderen gaan daarentegen wel direct op het terras zitten, zonder zich aan te melden.

De bediening is vriendelijk en attent. De lunch stond redelijk snel op tafel. wat wel opviel was dat het duur is, voor twee hanmburgers, biertje en frisje 47 euro betalen, daarentegen was de hamburger erg lekker.

Datum van bezoek: juni 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JelleR1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juni 2020 beoordeeld

Service is een 7, locatie cntrum leiden is een 10, sfeer is heel relaxed en er is lifemuziek. Coole plek, zeer uiteeenlopend bezoek, en daardoor leuk.

Datum van bezoek: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank Y7684IWkarins
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Waag bekeken, bekeken ook

Leiden, Zuid-Holland
Leiden, Zuid-Holland
 
Leiden, Zuid-Holland
 

In Waag geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding