Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk eten en een hoop gezelligheid”
Beoordeling van Vaderloos

Vaderloos
Geclassificeerd als nr. 29 van 249 Restaurants in Delft
Prijsklasse: 5 US$ - 35 US$
Gegevens restaurant
5 juli 2020 beoordeeld

Voor één van de lekkerste carpaccio’s die je ooit zult eten moet je bij Vaderloos zijn. Maar niet alleen voor dat ga je naar Vaderloos. Ons gezelschap heeft ook genoten van de overheerlijke gamba’s, de bavette en het heerlijke kaasplankje met oa Delftse kazen. Alles blijkt met liefde voor het vak uitgezocht en maakt het samen met het personeel een onvergetelijke ervaring voor je smaakpapillen en een leuke avond. Overigens een compliment voor de jonge kok die met veel liefde en passie over alle gerechten aan je tafel zijn kennis met je deelt.

Datum van bezoek: juni 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank BrigitteHaak
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (36)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

16 - 20 van 37 beoordelingen

5 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Of je hier nou komt voor een lekker kopje koffie of een borrel je voelt je altijd welkom!
Ze hebben heerlijke wijn en een fantastische borrelplank. Daarnaast heb je geweldig uitzicht op de nieuwe kerk! Vakantie gevoel in eigen stad

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank Shirley H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juli 2020 beoordeeld

Bij Vaderloos is het heerlijk zitten, lekker eten en geweldige bediening. De eigenaars zijn vriendelijk en zorgen dat alles helemaal naar de zin is!
De ‘To share is to care‘ was zalig en werd ook nog eens toegelicht door de kok!
Altijd genieten bij. Vaderloos!

Datum van bezoek: juni 2020
1  Bedank 10illyd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juli 2020 beoordeeld

Zeer goede lunch gehad.. zeer vriendelijk personeel. Staan open voor suggesties. Zeer goede kok je proeft de passie voor koken in het eten!

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank 83Antoinette
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juli 2020 beoordeeld

Aanrader voor lunch, borrel & diner in het historisch centrum van Delft. Fijne bediening, mooie en smaakvolle gerechten en borrelhappen en een heerlijke wijnkaart!

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank fie74
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Vaderloos bekeken, bekeken ook

 
Delft, Zuid-Holland
 

In Vaderloos geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding