Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bellisimo!”

Castafiore Osteria Risotteria
Reserveer een tafel
2
ma 21/9
20:00
Geclassificeerd als nr. 18 van 102 Restaurants in Vlissingen
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
6 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een prachtige kaart hebben ze hier. De zeebaars werd geserveerd met zeekraal, een heerlijke combinatie. We hebben hier fantastisch gegeten, maar helemaal vergeten om hun specialiteit Risotto te bestellen. Daar komen we zeker nog een keer voor terug.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank marcv832
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (52)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 52 beoordelingen

6 augustus 2020 beoordeeld

Benvenuti stond op het bord buiten. Heerlijk op terras gezeten en lekker lang blijven tafelen. dat gaat hier heel goed. Voorgerecht was vegetarische plan met lekkere gegrilde groenten en kazen. fantastisch knoflookvreters erbij besteld. En daarna Een vegetarische risotto en een kalfsentrecote met verrukkelijke marsalasaus. Veel later alsnog toetjes : ijs met olijfolie! Simpel en lekker. Goede koffie tot slot. Wij blijven hier komen

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank AntonioICE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wauw.... Wat hebben wij gisteravond heerlijk gegeten! De sfeer, de bediening, het eten.. wij hebben een top avond gehad! Als we weer in de buurt zijn, komen we zeker nog eens terug!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Lisaaaa-3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Italiaanse top in vlissingen Een must do genieten van Italiaanse gedrevenheid en top kwaliteit van de antipasti tot il contorni overgoten met lekkere wijnen aan democratische prijzen

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank Declerck G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier heerlijk gegeten. Vooral de ossenhaas en de risotto's zijn echt top! Complimenten uit Bergeijk!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Jens G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Castafiore Osteria Risotteria bekeken, bekeken ook

Vlissingen, Zeeland
Vlissingen, Zeeland
 

In Castafiore Osteria Risotteria geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding