468jantje

prima kwaliteit prijsverhouding

Beoordeling van Hotel Solskin
4,0 van 5 bollen14 mrt 2022 beoordeeld
goed hotel met een prachtige ligging. verwacht geen luxe, maar het voldoet voor onze behoefte prima. schoon. klein balkon waar je net kunt zitten en een fantastisch uitzicht hebt over de westerschelde.
basaal ontbijtbuffet. personeel ongelofelijk vriendelijk en behulpzaam.
het hotel is mijn inziens minder geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn vanwege de steile trappen.
Datum van verblijf: maart 2022
Ostello
0.5 km van Hotel Solskin
Meer hotels in Vlissingen bekijken
Beoordeeld op 5 november 2021

De gerechten waren bijzonder smaakvol en werden door vriendelijk personeel op mooi opgemaakte borden geserveerd. Een absolute aanrader! De entourage binnen is aan een upgrade toe, maar de kwaliteit van het eten is heel goed!

Datum van verblijf: november 2021
Beoordeeld op 1 september 2021 via mobiele applicatie

Leuk klein hotel. We hadden kamer 1 aan de voorkant met uitzicht over de Westerschelde en de vele langsglijdende schepen. Kamer ruim met afsluitbaar balkon waar je leuk kan zitten. Helaas te warme dekbedden dus slapen wat minder. Nette badkamer met inloopdouche. Groot terras, geheel overdekt bij minder weer. Wel fijn om buiten te kunnen eten. Restaurant beviel ons minder. Voorgerechten wel aardig maar de vis van de hoofdgerechten had beter behandeld kunnen worden (beetje ongaar en nattig). En helaas ook hier irish coffee die met de klodder spuitroom on top echt niet zo mag heten. Redelijk maar niet bijzonder ontbijt en we vragen ons ook steeds af waar al die vleeswaren, die we niet willen, goed voor zijn. Vraag toch gewoon of gasten daar prijs op stellen want bij ons gaat dat onaangeraakt retour. Dus prima hotel om de nacht door te brengen maar wij gaan volgende keer naar een ander restaurant.

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 26 juni 2021

Wat een geweldig hotel met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Nette kamer en vriendelijk personeel. Het ontbijt was prima geregeld maar het allerbelangrijkste is toch wel de geweldige locatie aan de boulevard en op loopafstand van het centrum.

Datum van verblijf: juni 2021
Beoordeeld op 31 juli 2020 via mobiele applicatie

Super leuke plek. Prachtige ligging, mooi zicht tijdens ontbijt en vanuit de kamer (met zeezicht). Comfortabele bedden. In het restaurant dat erbij hoort kun je heerlijk eten. Strand is vlakbij. What's not to like? Alles was perfect!

Datum van verblijf: juli 2020
Beoordeeld op 27 november 2019

Zijn rond de middag toegekomen in het hotel en heel goed ontvangen geweest.We mochten direct op de kamer,kamer met zicht op zee.Mooie kamer met overdekt balkon.Ook heel proper,Snapchats heel stil en smorgens ontwaken met de schepen die heel dicht passeren,super.Ontbijt was lekker en meer of genoeg.Hebben daar ook 2 maal gegeten en dat was ook heel lekker .Kortom,een aanrader.Ik ga zeker terug.

Kamertip: Kamer kiezen met zicht op zee.
Datum van verblijf: november 2019