Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
Hotels.com
Agoda.com
184 US$
154 US$
Aanbieding bekijken
Booking.com
Travelocity
Hurb184 US$
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (684)
Beoordelingen filteren
684 resultaten
Waardering van reizigers
198
321
133
22
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
198
321
133
22
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
12 - 17 van 684 beoordelingen
Beoordeeld op 10 juni 2021

Het hotel ligt aan de Westerschelde en heeft daardoor een leuk en interessant uitzicht.Een goede en schone kamer. Een restaurant,waar het eten prima was,zowel het ontbijt als het 3 gangen diner dat bij ons arrangement zat.Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.Het zwembad en sauna zijn niet groot,maar toch erg leuk als extra,gratis bonus.
Een wandeling over de dijk net naast het hotel is een aanrader om een lekkere frisse neus te halen voor of na het eten.De autobaan is makkelijkte bereiken en je zit zo in Belgie of door de tunnel naar Walcheren.Al met al een zeer positieve verassing en belevenis.

Datum van verblijf: juni 2021
Bedank Yolan62
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juni 2021

Ik heb een gluten intolerantie en wauw wat een service heb ik hier gekregen! Personeel wat mee dacht in mogelijkheden en glutenvrij brood bij het ontbijt &lunch. De kamer en locatie waren ook top. De samenvatting van mijn weekend weg; top top top !!!

Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Anoekdo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Operations Manager, Other van Churchill hotel Terneuzen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 juni 2021

We zijn blij dat we u een top weekend hebben bezorgd. Hartelijk dank voor uw review.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Blanken
General manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juni 2021

Een prettig hotel met een mooi uitzicht op de vrachtschepen. De kamer was schoon en ruim. Het ontbijt goed en het diner ontzettend lekker! Het personeel is zeer vriendelijk en gastvrij. Mede door hun een geslaagde verjaardag gehad. Nogmaals bedankt.

Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank GeavV
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Operations Manager, Other van Churchill hotel Terneuzen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juni 2021

Goed om te horen dat we u een geslaagde verjaardag hebben kunnen bezorgen. Hartelijk dank voor uw review.

Graag tot ziens!

Jeroen Blanken
General manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juni 2021

Vriendelijk,kleinschalig hotel. Prachtige locatie. Gastvrij en vriendelijk personeel met oog voor detail,zeker in het restaurant. Schone en gerieflijke kamers met fijne bedden Een klantvriendelijke en persoonlijke benadering. Een extra half uurtje zwemmen omdat we zo genoten van het zwembad was de volgende dag geen probleem, net als het onthouden van je favoriete drankje. Aanrader!

Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 130earthab
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 juni 2021

Het hotel is zeer goed gelegen. Wij kunnen alleen maar lovend zijn over het personeel. Zeer vriendelijk, behulpzaam en attent onthaal. We hebben er lekker gegeten. Ook hier was het personeel zeer flexibel en vriendelijk. Het was de eerste dag dat we op terras konden, apero, voorgerecht en hoofdgerecht op terras het dessert op de kamer. Hierbij werd alle moeite gedaan om alles zo gezellig en comfortabel mogelijk te laten verlopen.
De kamer zeer net en proper, niets op aan te merken. Op wandelafstand van het centrum. Een topper om de streek met de fiets te komen verkennen.

Datum van verblijf: mei 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank MikeDam06
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Operations Manager, Other van Churchill hotel Terneuzen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juni 2021

Fijn om te horen en bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons hotel te beoordelen. Wij hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen!

Hartelijke groeten,

Jeroen Blanken
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken