Daydream10027544489

Fantastisch hotel

5,0 van 5 bollen4 weken geleden beoordeeld
Een zeer luxe hotel. Prachtige kamers, heel stijlvol en praktisch ingericht. Wij zaten in een luxe kamer met groot balkon.
De wellness is super!! In het restaurant kun je zalig eten. Al het hotel personeel is zeer vriendelijk.
Kortom, een aanrader.
Datum van verblijf: september 2024
5,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenHygiëne
Gereageerd 4 weken geleden
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn om te vernemen dat alles naar wens is geweest.
Wij waarderen uw mooie complimenten over het hotel en het personeel. Dit zullen wij intern doorgeven.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals als gast te mogen verwelkomen.
^Lindsay
Bar/Lounge
  • Skyscanner.com
Hotel St. Joris
2.9 km van Van der Valk Hotel Middelburg
Arneville Interieur Zalen A
1.8 km van Van der Valk Hotel Middelburg
Hotel Le Beau Rivage street view
2.9 km van Van der Valk Hotel Middelburg
3.1 km van Van der Valk Hotel Middelburg
Middelburg Interieur Kamers Familie Badkamer
3.4 km van Van der Valk Hotel Middelburg
1.0 km van Van der Valk Hotel Middelburg
Meer hotels in Middelburg bekijken
Beoordeeld op 28 juli 2024 via mobiele applicatie

Zeer goed hotel, waar eigenlijk helemaal niets op aan te merken valt. De kamers zijn groot, luxe, volledig uitgerust en stijlvol ingericht. Zeer goede bedden (Swiss Sense, begrepen wij) en een badkamer waar je in kunt verdwalen.
Restaurant heeft een uitgebreide kaart en vlotte bediening en het ontbijt is al net zo uitgebreid.

Kamertip: Tip: download de app van Valk Exclusief. Kun je je mobiel als kamersleutel gebruiken en heel makkelijk zaken reserveren.
Datum van verblijf: juli 2024
Receptie Middelburg, Guest Services / Front Office van Van der Valk Hotel Middelburg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juli 2024

Hartelijk bedankt voor uw positieve 5 sterren beoordeling. Wat goed om te vernemen dat u zo genoten heeft tijdens uw verblijf in ons hotel en dat het als een luxe is ervaren. Wij waarderen de mooie complimenten over ons personeel en zullen deze zeker intern delen binnen ons team. Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in ons hotel. ^Erwin

Beoordeeld op 7 juli 2024

Top hotel, mooie grote kamers, alles tip top in orde vanaf je entree. Zalige Welness. Lekker ontbijt, diner, … vriendelijkheid van iedereen. Zalige 3 daagse gehad 💝met de zus en een vriendin. We gaan zeker nog terug komen. Zoals altijd bij VD Valk, is het altijd in orde.

Kamertip: Zalige welness en tot 23u open 💝🌈. Goede fietsverhuur in het hotel.
Datum van verblijf: juli 2024
Receptie Middelburg, Guest Services / Front Office van Van der Valk Hotel Middelburg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 juli 2024

Hartelijk dank voor uw mooie review en 5 sterren!
Wat fijn om te horen dat u het zo naar u zin heeft gehad! Heel graag tot een volgende keer ^Barbara

Beoordeeld op 21 juni 2024

Op de hotelkamers is zeker niets aan te merken. We verbleven in de nieuwe bouw, kamers zijn heel mooi en verzorgt, goede matrassen en een van de weinige hotels met zo'n goede hoofdkussens. Misschien een kleine tip : het gebruik van poetsmiddelen wat verminderen : onze kamer werd 's morgens gekuist en 's avonds bij terugkomen traanden onze ogen nog van de geur en sterkte van de poetsspray

Datum van verblijf: juni 2024
Receptie Middelburg, Guest Services / Front Office van Van der Valk Hotel Middelburg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juni 2024

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te vernemen dat uw verblijf in ons hotel naar wens is geweest. Wij zullen uw tip intern doorgeven.

Beoordeeld op 16 juni 2024 via mobiele applicatie

Wat een heerlijk hotel is dit zeg. De Van der Valk standaard is al geweldig, en dit hotel is dan ook tiptop in orde.

We verbleven een nacht in een deluxe kamer met balkon. Prachtige kamer met een king size bed, regendouche, balkon, Dyson föhn. Eigenlijk was alles aanwezig.
Er was zelfs een Bluetooth home cinema systeem, even verbinden en je eigen muziek door de boxen. Heerlijk!

Na een heerlijke nacht maakten we gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet. Heerlijk gegeten. Zoetekauw? Hartige eter? Warm? Koud? Alles is er. Zelfs op het drukste moment, rond 10u, was er voldoende aanbod.

Naast de prachtige inrichting en klantvriendelijke medewerksters hebben we dus genoten. De app van Vd Valk is een fijne bijkomstigheid. Je kamer openen met je telefoon, in en uitchecken. Top!

We komen hier zeker nog terug. En dan nemen we wel onze zwemkleding mee voor het zwembad en de welness #vergeten

Kamertip: Tesla oplaadpunt aanwezig
Datum van verblijf: juni 2024
Receptie Middelburg, Guest Services / Front Office van Van der Valk Hotel Middelburg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juni 2024

Wat fijn dat u zo heeft genoten van uw verblijf! Wij hopen u dan zeker in de toekomst wederom te ontvangen in ons hotel!

^Margriet

Beoordeeld op 12 mei 2024 via mobiele applicatie

Wauw, super gaaf!

Kan er heel kort in zijn, veel beter ga je niet vinden in Nederland. Prachtige verzorgde welnessruimte mooie schone kamers. Vriendelijk personeel en goed eten.

Top!

Wij komen graag terug!

Prijs kwaliteit is super in onze optiek!

Datum van verblijf: mei 2024
Receptie Middelburg, Guest Services / Front Office van Van der Valk Hotel Middelburg, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 mei 2024

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn dat u genoten heeft van onze wellness.

Wij hopen u snel weer een keer terug te ontvangen in ons hotel!

^Margriet