e-speurtocht Utrecht: Verken de stad in je eigen tempo
Beschikbaarheid controlerenVolledige productbeschrijving bekijken

Manieren om Grachtengebied te ontdekken
Beoordeeld op 6 mei 2015 via mobiele applicatie

Aangenaam verrast door de leuke winkelstraten en npg meer door de kant waar de grachten zijn. Daar is het bij mooi weer echt wel aangenaam vertoeven. Conclusie; aangename citytrip gehad in utrecht.

Beoordeeld op 4 mei 2015 via mobiele applicatie

Ik ga graag naar Utrecht. De grachten zijn het mooist in de zomer als alles in bloei staat en boten weer varen langs de vele terassen die de stad rijk is.

Bedank A.M R
Beoordeeld op 3 mei 2015 via mobiele applicatie

De grachten van Utrecht (en ook iets verder natuurlijk) zijn een waar stukje gezelligheid om langs te lopen. Winkeltjes, cafes en restaurantjes, alles op wandelafstand met de Dom als middelpunt. Een aanrader voor een weekendje-op-het-gemak weg!

Beoordeeld op 28 april 2015

Het is heel bijzonder als je een wandeling langs de grachten maakt,vooral op de werven lopen is een belevenis.Er zijn bedrijfjes gevestigd en een aantal mensen heeft van een werfkelder hun woning gemaakt,de werf is dan hun tuin,zo leuk!
Dwaal ook eens door de kleine straatjes die op de gracht uitkomen en je weet niet wat je ziet,veel binnenhofjes,vol bomen en bloemen.
Utrecht is een aanrader voor liefhebbers van het verleden.

Datum van activiteit: april 2015
Beoordeeld op 28 april 2015

Wij wonen niet meer in Utrecht maar in Nieuwegein en komen graag naar de grachten! Zoveel leuke en gezellige terrasjes en winkels voor mij De Stad! Het liefst ga ik via het Transferium! Je zet je auto daar neer voor €5 en er mogen 5 pers. met de bus of tram mee. Ideaal!

Datum van activiteit: april 2015