Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jammer dat alles volgeproot werd er wordt geen rekening gehouden mwt 1.5 meter afstand.”
Beoordeling van Ristorante Il Pozzo

Ristorante Il Pozzo
Geclassificeerd als nr. 259 van 763 Restaurants in Utrecht
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: Neude Janskerkhof en Domplein
6 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten was redelijk prijs prestatie aangaande de pizza, s was niet in orde. Voorgerechten waren lekker. Ik heb 2 a 3 keer aangegeven dat dat ik niet iemand direct naast en achter me wilde hebben maar er werd uiteindelijk geen rekening mee gehouden

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank elisabeth V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (472)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

9 - 13 van 472 beoordelingen

24 juli 2020 beoordeeld

Wij kwamen deze dag om half 7 eten. We hadden gereserveerd maar moesten vervolgens binnen zitten, wat jammer was aangezien je komt voor op het terras te zitten. De pizza was voor de prijs een slechte kwaliteit en de lasagne was ook slecht.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank romeevanwinkel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker! Zeer leuk sfeertje en geweldig uitzicht. Alleen mochten de obers wat vriendelijker zijn, maar verder alles perfect.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Jonas-010
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen hier op een door de weekse avond zonder reservatie aan. Het was er duidelijk druk. We kregen vluchtig een tafeltje ergens achterin toegewezen. We zaten letterlijk ergens bijgepropt en op een ongezellige manier. Brood kregen we niet, moesten we zelf naar vragen (en bijbetalen). Eten was matig, niet per sé slecht maar ik zou er niet snel terugkomen. Personeel niet vriendelijk, deed gewoon hun job.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank kaatjeh2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 februari 2020 beoordeeld

met mooi weer buiten waar de bootjes voorbij varen
eten is heerlijk
pizza,s zijn authenthiek
goede prijs
vlotte bediening
Restaurant zit er al jaren, midden in het centrum

Datum van bezoek: september 2019
Bedank p0ls1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ristorante Il Pozzo bekeken, bekeken ook

Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 

In Ristorante Il Pozzo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding