Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
123 US$
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
NH Hotels
123 US$
Aanbieding bekijken
FindHotel
147 US$
108 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 08/08/21
Priceline123 US$
Expedia.com123 US$
getaroom.com147 US$
alle 15 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.226)
Beoordelingen filteren
1.228 resultaten
Waardering van reizigers
506
536
129
37
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
506
536
129
37
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
10 - 15 van 1.228 beoordelingen
Beoordeeld op 5 juni 2021

Samen met mijn dochter 2 nachtjes in dit heerlijke hotel verbleven. De kamer was schoon met een strak opgemaakt bed. Douche was heerlijk. En mijn dochter heeft genoten van het bad. Ontbijt werd op de exact gekozen tijd op de kamer gebracht. Wat was dit heerlijk. Personeel was heel vriendelijk en hield zich goed aan de coronamaatregelen.

De eerste avond kwamen we erachter dat de airco niet werkte. Om 23.45 uur hebben we een andere kamer gekregen waar de airco wel werkte. Aangezien deze kamer kleiner was als die wij gereserveerd hadden kregen we het verschil in prijs terug én een voucher voor een kamerupgrade voor de volgende boeking.

Het hotel is dichtbij het treinstation en dus ook dichtbij het centrum.

We hebben genoten.

Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank Climber324853
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nina van Straaten, Guest Services / Front Office van NH Utrecht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juni 2021

Beste Climber324853,

Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wat fijn om terug te lezen dat u en uw dochter hebben genoten van jullie verblijf in NH Utrecht.
Mijn excuses voor de slecht werkende airco. Ik kan begrijpen dat dit vervelend is, vooral tijdens het slapen. Gelukkig heeft mijn collega jullie kunnen verplaatsen naar een andere kamer met een goed werkende airco.

Ik hoop dat u ondanks dit incident toch genoten heeft van uw verblijf. Ik hoop u en uw dochter in de toekomst weer te mogen verwelkomen in NH Utrecht!

Met vriendelijke groet,

Nina van Straaten
Duty manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 mei 2021 via mobiele applicatie

Super verblijf gehad. Keurig ontvangen. Nette ruime luxe kamer met bad en een heerlijk ontbijt. Personeel heel lief en kundig. Rustige omgeving midden in t centrum van Utrecht ( stopping & treinstation) Ik ga zeker een keertje terug komen.

Datum van verblijf: april 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Voyage12881357586
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nina van Straaten, Guest Services / Front Office van NH Utrecht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juni 2021

Beste Voyage12881357586,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review, dit stellen wij zeer op prijs. Wat fijn om terug te lezen dat alles naar wens is geweest.
Ik hoop dat u genoten heeft van uw verblijf en dat we u in de toekomst weer mogen verwelkomen in het prachtige Utrecht!

Met vriendelijke groet,

Nina van Straaten
Duty manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 mei 2021 via mobiele applicatie

Wij hebben genoten dit weekend. Het hotel is fris en schoon. We hebben een prettige lichte kamer. Het personeel is vriendelijk, vrolijk en behulpzaam. Ivm covid ontbijt op de kamer met ruime keuze. In de avond werden we uitgenodigd een hapje te eten op het terras. Het heten was prima, ook hier het personeel erg vriendelijk. Wij komen hier zeker weer terug.

Datum van verblijf: mei 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank V4199JCanneb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nina van Straaten, Guest Services / Front Office van NH Utrecht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juni 2021

Beste V4199JCanneb,

Dank voor het plaatsen van uw review. Wat ontzettend fijn om te lezen dat alles zo naar wens is geweest tijdens uw verblijf!
We hopen u snel weer terug te zijn in NH Utrecht.

Met vriendelijke groet,

Nina van Straaten
Duty manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 mei 2021

Prima service direct al bij het inchecken. Betere kamer én voordeliger. Later waren problemen met een bestelling en deze zijn tijdens het uitchecken besproken met het personeel. Geen verwijten of zure gezichten! Excuses en 's avonds een uitgebreide email en voucher. Heel goed opgelost. Koker zeker terug.

Datum van verblijf: mei 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank costermobiel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nina van Straaten, Guest Services / Front Office van NH Utrecht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juni 2021

Beste meneer en mevrouw Coster, bedankt voor uw mooie review. Wij hebben natuurlijk mailcontact gehad met elkaar over de bestelling en andere zaken. Fijn om te lezen dat we u blij hebben kunnen maken en hopen u snel terug te zien met de voucher. Met vriendelijke groet, Chloé | Front Office

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 mei 2021

Zoals altijd super goed hotel!
Zelfs in deze nare corona tijd roomservice met een super goed ontbijt!
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!
Kan het iedereen aanraden om dit hotel of een ander NH-Hotel te bezoeken!

Datum van verblijf: mei 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank engelhardt175
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nina van Straaten, Guest Services / Front Office van NH Utrecht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juni 2021

Beste engelhardt175,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review en wat fijn om terug te lezen dat alles zo naar wens is geweest.
We hopen u in de toekomst weer bij ons te mogen verwelkomen en dat u kunt genieten van hetzelfde ontbijt maar dan in ons restaurant!

Met vriendelijke groet,

Nina van Straaten
Duty manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken