Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“The Greenhouse is Amazing”
Beoordeling van The Green House

The Green House
Geclassificeerd als nr. 418 van 768 Restaurants in Utrecht
Prijsklasse: 11 US$ - 35 US$
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

The Greenhouse is Amazing en zeer bijzonder. Vooral de vegetarische pizza is een aanrader en het hele concept is van deze tijd en zeker de moeite waard en een goed idee voor Utrecht!!!!

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank Oldgreyfox14
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (96)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 96 beoordelingen

17 juni 2020 beoordeeld

We hebben na de teleurstelling van de vorige keer op uitnodiging van the Green house zelf hier geluncht. We wilde ontbijten, maar dat was nu nog niet mogelijk. We kregen 1 lunch gerecht en 1 warm drankje. we hebben de kruiden thee gekozen en de vegetarische hamburger Kikkererwten en een quinoa. Het werd geserveerd met dikke patates en mayonaise. voor mij wel iets te zwaar voor de lunch maar lekker was het zeker... het viel me wel op dat er niets iets licht op de menu kaart stond.

het personeel was heel aardig.

Omdat we op uitnodiging kwam willen we een fooi pinnen, dit was technisch onmogelijk.

Datum van bezoek: juni 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Marco L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Na de Corona beperkingen blij om weer uit eten te kunnen gaan! Dit is een prima plek met erg vriendelijke bediening, lekker eten en goede wijn. Helaas voor hen was het er niet druk maar het is zeker een aanrader. Er is binnen ruimte genoeg (hoog plafond) en bij goed weer een fijn terras. Help de horeca en jezelf met dit fijne plekje

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank Berry t
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 maart 2020 beoordeeld

Wij hebben vrijdag 13 maart bij The green house gegeten. Gelukkig kon het nog wel in verband met een bepaald virus . 3 gangen tijdens de vegetarische restaurantweek. Het was voor ons de eerste keer bij jullie en jammer genoeg konden we niet kiezen, het menu daar was al voor gekozen, het was dus eten wat de pot schaft. De gerechten waren niet echt heel bijzonder linzen, pizza, kool (die nogal zwart was verbrand, foto 5). Echt gerechten die de kok zou maken, die zelf geen vegetariër is. Een beetje fantasieloos en basaal. Het standaard werk zeg maar. De smaken waren niet verfijnd, maar wellicht zijn jullie helemaal geen vegetarischrestaurant, dat weet ik eigenlijk niet, en dan was het een aardige poging. Ook vonden wij het vreemd dat de gerechten gedeeld moesten worden, maar er zat geen opschep lepel bij? Dus men moest met je eten bestek in van het gemeenschappelijk bord het eten op je eigen bord krijgen? Niet echt hygiënisch. Wat was daar het idee achter? De minder geslaagde gerechten daar hadden wij wel iets op aan te merken, maar volgens de serveerster, die trouwens helemaal niet zo aardig was, zei de kok zei dat het goed was, en de kok heeft blijkbaar bij jullie gelijk.

In de betere restaurants hebben de gasten gelijk maar bij jullie dus duidelijk de kok. Dat is wel zo jammer.

Dit zal ik ook op div. sites zetten, voor de vegetariërs onder ons. Voor ons was het een teleurstelling.

Datum van bezoek: maart 2020
1  Bedank Marco L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker eten in een moderne omgeving. Sommige groentes worden zelf gekweekt in een kas. Verrassingsmenu heeft een variëteit aan groentes en ook vis en vlees. Vlakbij het station.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank HJO_12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Thegreenhouse030, Marketing van The Green House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 maart 2020

Beste HJ O, hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring in ons restaurant! Wij vinden het erg fijn te horen dat u zo lekker heeft gegeten en genoten heeft ons concept. Daarnaast vinden wij het ook erg leuk te horen dat u heeft gekozen voor het verrassingsmenu! Wij hopen u binnenkort weer te mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, team The Green House.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Green House bekeken, bekeken ook

Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 

In The Green House geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding