Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 18:00
Opslaan
Van tevoren boeken
Waarom op Tripadvisor boeken?
  • Tourhoogtepunten & volledig reisschema
  • Eenvoudig online boeken
  • Gegarandeerd de laagste prijs
Meer informatie
  
Google
Manieren om Waanders In De Broeren te ontdekken
Beoordelingen (149)
Beoordelingen filteren
149 resultaten
Waardering van reizigers
87
59
3
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
87
59
3
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 149 beoordelingen
Beoordeeld op 18 januari 2020 via mobiele applicatie

Overzichtelijk en uitgebreid deze boekwinkel in de kerk. Vriendelijke bediening en giga veel boeken en tijdschriften. Ook leuke koffiebar.

Datum van activiteit: januari 2020
Bedank ThijsMalmberg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 januari 2020 via mobiele applicatie

In oude kerk mooi boekhandel met mooi brasserie. Uitgebreide kaart met prima gevechten. Een heerlijk lunch adres.

Datum van activiteit: januari 2020
Bedank 210mieker
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2019

Echt hele mooie boekwinkel in een oude monumentale kerk, een ervaring om daar binnen rond te kijken. Je kijkt je ogen uit. Fijne plek

Datum van activiteit: september 2019
Bedank iloveturquoiseblue88
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juli 2019

Mooie boekhandel in een oude kerk in hartje Zwolle. We hebben onze ogen uitgekeken! Wel heel erg druk, ook niet zo gek natuurlijk.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank Annoukkie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juni 2019

De 15-eeuwse Broerenkerk heeft via een heel geslaagde transformatie een nieuwe gebruiksbestemming gekregen. Onder de naam: “Waanders In de Broeren” is hier een boekhandel gevestigd die het meest complete en gevarieerde assortiment boeken van de stad Zwolle herbergt. Hier kun je uren in boeken snuffelen en je vindt niet alleen Nederlandse, maar ook Engelstalige literatuur, fictie, non-fictie, reisboeken, tijdschriften enz. Alle boeken en genres zijn heel duidelijk en overzichtelijk gerangschikt. Moe van het lezen en kijken, schuif dan aan op het voormalige priesterkoor waar je kunt genieten van een koffie of lunch. Geniet verder van de prachtige locatie met een rijke geschiedenis, die zorgt voor een indrukwekkende en bovenal unieke sfeer.

Datum van activiteit: juni 2019
Bedank GerSchnackers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken